joi, 29 iulie 2010

Miley Cyrus ar trebui sa stea departe de Ashley

Colege de platou in filmul LOL - Laughing Out Loud, Miley Cyrus si Ashley Greene, interpreta lui Alice Cullen  din seria Twilight, nu sunt incurajate sa se imprieteneasca. Apropiatii lui Miley se tem ca Ashley ar putea avea o influenta negativa aspura ei, cunoscut fiind stilul de viata "agitat" al vedetei din Twilight. 

 "Lol", filmul in care joaca Miley Cyrus, Ashley Greene si Demi Moore, este un remake al unei comedii franceze din 2008. Miley joaca rolul unei adolescente, Lola, iar Demi Moore este mama ei, Anne. Ashley Greene care va avea rolul rivalei de la scoala a lui Miley.

Desi intre ele este o diferenta de 30 de ani, Miley Cyrus si Demi Moore ar putea fi lejer confundate cu doua surori pe platoul de filmare al noului lor film, LOL -Laughing Out Loud. Daca Demi face mari eforturi ca sa para mai tanara de 47 de ani, Miley este si ea hotarata sa faca tot ce poate sa para mai mare decat este. Demi si-a postat pe contul de Tweeter fotografii de pe platourile de filmare si pare ca se intelege de minune cu Miley Cyrus.

Tabloidele americane scriu ca Miley Cyrus a fost sfatuita de prieteni binevoitori sa stea departe de Ashley Greene, care ar putea avea o influenta proasta asupra ei. "Ashley Green este o mare petrecareata, isi pierde noptile prin cluburi", scrie presa americana.

Intr-un interviu pentru revista Heat Magazine, un apropiat al lui Ashley a spus ca stilul ei de viata petrecaret i-a distrus relatia pe care o avea cu Kellan Lutz, colegul ei din Twilight, interpretul lui Emmett Cullen.

Sursa: Perfecte

2 comentarii:

ana spunea...

eu nu cred ca ashley e asa mare petrecareata, ar fi aparut poze cu ea prin cluburi

Vampirika spunea...

exact cum zicea si ana...
daca ashley era "asa de mare petrecareata" normal ca trebuiau sa apara poze cu ea prin cluburi... sau asa ceva... oricum si miley m`i se pare tare copilaroasa.... crede tot ce barfesc prietenii ei...

Chat

Create a Meebo Chat Room