joi, 15 iulie 2010

Scenarista seriei “Twilight” ne spune ce NU vom vedea in “Breaking Dawn”

The Twilight Saga: Eclipse s-a dovedit a fi cel mai bun din serie, sau cel putin asta e vorba care circula prin spatiul internautic. In orice caz, filmul lui David Slade a deschis iremediabil apetitul pentru The Twilight Saga: Breaking Dawn, filmul (sau filmele, caci va fi impartit in doua) care va incheia apoteotic una dintre cele mai de succes francize ai ultimilor ani.

Daca pana la The Twilight Saga: New Moon erau interesati de viitorul amoros al Bellei doar fanii cartilor semnate de Stephenie Meyer, iata ca Eclipse a facut in asa fel incat sa trezeasca interesul vag al celor care pana nu demult pareau contrariati de isteria generata de seria Twilight.

Acestea fiind spuse, Melissa Rosenberg a declarat in luna iulie ca nasterea lui Renesmee ar trebui doar sugerata in Breaking Dawn , lasandu-se la o parte fidelitatea fata de romanul sursa si ignorandu-se apetitul cinefilului modern pentru scenele explicite. Se pare insa ca scenarista se referea la cu totul atceva.

Intr-un interviu acordat celor de la PopSugar, Rosenberg a spus ca toate scenele cheie din roman, cu mici modificari si omisiuni, ar trebui integrate si in cele doua filme care vor incheia seria:

“Nasterea – si toate celelalte scene – ar trebui sa apara in film. Cred ca ma refeream la faptul ca n-ar fi necesar sa-l vedem pe Edward infigandu-si coltii in placenta? Nu cred ca trebuie sa vedem si asta. Cred ca scena va fi sugerata, insa nu vom vedea colti si placenta.”

Scenarista a adaugat ca fanii universului Twilight vor fi incantati de transformarea Bellei:
“Mi-au placut scenele in care Bella devine vampir si se obisnuieste cu noile-i puteri. In special cand ti-o imaginezi pe Kristen, care a transformat-o pe Bella intr-un personaj ciudat si introvertit. Bella se schimba complet din momentul in care devine vampir.”
sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room