joi, 29 octombrie 2009

Fanfic

Am terminat si eu capitolele 15 si 16 din "Firmituri de realitate". Am observat ca nu e prea citit si nici prea comentat , asa ca ma gandeam sa intrerup publicarea pe blog. Il voi scrie doar pentru sufletul meu, Ale'.
-----------------------------------
Sa fac asa sau sa nu fac? Las la alegerea voastra.
Capitolele 15 si 16 - aici.
Postez in continuare capitole pe blogul Wordpress - aici.
------------------------
Mi-am facut si coperta . :) Ce ziceti? :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

din partea mea poti sa nul mai publici....nu prea are legatura cu twilight...e mai mult ca o biografie...sper sa nu te superi :)

Anonim spunea...

ma..mie una imi place ..adica e .propria ta idee...si e frumoasa ;)

elena spunea...

nu ma supar....si nu e biografie.....majoritatea lucrurilor...de fapt 90% din lucruri sunt false....:) Voi intrerupe publicarea...e cel mai bine :).

Anonim spunea...

este ciudat...adik nuj ce sa zic...sunt foarte multe chestii care nu prea au ce cauta...nuj eu nu comentez...faci cum crezi e ideea ta si o respect chiar dak mi se pare ciudata...
nu iti zic ce sa faci cu ideea ta pentru ca asa mi s-a intamplat si mie...am inceput un fan fic si majoritatea lumii zicea ca sa numai scriu ca nuj ce si nuj cum...si aproape i-am ascultat dar nu am facut-o pentru ca mie imi place sa scriu...si sa imipartasesc ideiile mele cu ceilalti
eu am citit fan ficul tau mai mult din curiozitate...sincer mie nu mi-a prea placut.
no ofense!!

Sandra ღ spunea...

bella..eu am citit primele capitole dar dup'aia nu am mai avut timp sa citesc..dar primele capitole chiar au fost frumoase..eu as zice sa publici in continuare..

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

Si eu am citit..si mie chiar mi-a palacut...Este foarte creativ...Eu zic sa continui sa publici...Creativitatea ta trebuie impartasita...Nu te lasa invinsa de critici..Fi tare:X

elena spunea...

ms ms...:) Nu o sa-l maio publik...o sa il scriu....si ....poate cand voi termina il voi posta integral....insa el va fi postat pe blogul depe Word Press. :)

Chat

Create a Meebo Chat Room