sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Enervant!!

Mah.....voi chiar nu aveti ce face??? S-au epuizat stirile pe ziua de azi si ati inceput cu subiecte de cearta? Doamne, v-a zis cineva sa plecati? V-am alungat eu?
Asa m-ati suparat, fetelor! imi vine sa va dau cap in cap si sa va bag intr-o cripta, numa' sa va vina mintile in cap!!!! Ia mai terminati-o! Daca voi plecati se duce naibii treaba!!! We are a family !!!!

5 comentarii:

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

E alegerea mea ok? Nu vreau sa se supere nimeni..dar cred k cel mai bun lucru e sa plec..Poate va fi mai bine cine stie..Sunt enervanta,stresanta si j aja nu postez nik? Pt ce sa mai stau? Sa-mi consum tusul la imprimanta pentru semne de carte si tot felul de chestii j apoi sa fiu judekta??..Fara mine e mai bn cu sigurantza...

Bianca spunea...

Bai.... voi faceti asta doar pentru a fi laudate? sau din placere?
Nu am vazut sa va spuna nimeni nimic...
Nu in fiecare zi aveti timp sa postati 3 pagini de stiri... eu stiu... sunt si eu adm... si sincer cateodata nu reusesc sa postez nimic.... Nu fac asta ca sa fiu laudata ca sunt cel mai bun adm... sincer... fac in timpul liber...
Dar ne completam reciproc...
Asa ca terminati cu cearta sau va da Bella cap in cap...
Aveti grija..;))

Cred ca v-ati saturat de mine... dar sincer formam toate o echipa si e pacat sa ne certam....

Ps. nu-mi place cearta:d

Pupici:*

daria spunea...

deci, fara suparare da la faza asta, mery chiar esti imatura. adica nu mi se pare corect sa te enervezi si sa pleci doar pentru ca sandra e mai buna ca tine. si chiar daca e intradevar mai buna, ea face asta pentru blog si nu pentru a culege laude. stiu ca e stupid pentru tine-pana acum erai TU cel mai bun autor si acuma vine sandra si iti ia titlul. dar daca o faci pea fetita ingafata de 5 ani, poti sa pleci. dar tias recomanda sa te mai gandesti, pentru ca ai pune toata echipa in dificultate, mai ales pe sandra si bella.

daria spunea...

a. si inca ceva bella. ai zis "fetelor". nu e doar mery? adica la singular. sau ma rog, poate si inna. explica si asta te rog ;)

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...

da j ina vrea sa plece..si nu sunt imatura...Nu vreau sa culeg laude...nu ma intereseaza cine e mai buna...pe mine ma enerveaza toti kre ma critik atunci knd fak vreongreseala..Sunt foarte matura pt varsta mea oriqm..am intampinat mai multe greutati de kt tzyai fi imaginat...M-am saturat sa fak toate pentru blog si ce sa primesc? jigniri si ofesne?...e prea de tot..

Chat

Create a Meebo Chat Room