duminică, 9 mai 2010

Ce nu ai vrea sa ratezi in Breaking Dawn

Nunta dintre Bella si Edward
Pe langa confruntarea dintre Jacob si Edward, avem multe scene pe care ne dorim sa le vedem cum ar fi momentul juramintelor si scena in care Edward ii scoate jartiera cu dintii de pe piciorul Bellei.

Insula Esme - Luna de miere
Stim aproape sigur ca aceasta scena va fi in film, il avem pe Robert mai gol, pe cei doi proaspeti casatoriti facand dragoste prima oara, vanataile pe care Edward i le face Bellei dar si momentul in care afla ca este insarcinata.

Jacob formandu-si propria haita
Jacob nareaza cea de-a doua carte a "Breaking Dawn" si apucam sa-l cunoastem mai bine pe Jacob Black, un tip foarte amuzant care inca isi iubeste prietena si nu vrea sa le permita fratilor sai varcolaci sa o omoara. Asa ca se rupe de haita iar Seth si Leah Clearwater il urmeaza.

Nasterea lui Renesmee
Este o scena rupta din "Alien" avand in vedere ca o raneste foarte mult fizic pe mama ei, iar la nastere ii rupe coloana vertebrala. Acesta este si momentul in care Bella este transformata in vampir de Edward, ii injecteaza venin in inima si apoi o musca, de foarte multe ori peste tot corpul. Vedem disperarea domnului Cullen dar si limitele pe care le are tehnologia, impingand granitele mai departe de imaginatia noastra, fiind o scena de nelipsit.

Introducerea celorlalte clanuri de vampiri
In ultima parte a cartii familia Cullen se pregateste de o lupta cu Volturi si au nevoie de alte clanuri vampirice care sa ii sustina atat in dreptate cat si in lupta. Cunoastem clanurile Denali , Irlandez si Amazonian dar si nomazii americani. Personaje notabile sunt Zafrina care o ajuta pe Bella in antrenamentul ei, dar si Kate si Garett.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stie cineva durata filmului Eclipse?

elena spunea...

in jur de 2 ore
atata au filmele cu o singura parte:)

Chat

Create a Meebo Chat Room