luni, 10 mai 2010

Soundtrack Eclipse

O coperta oficiala a soundtrack-ului 'Eclipse' a fost dezvaluita odata cu lansarea single-ului 'Neutron Star Collision', melodie interpretata de formatia Muse.

Piesa a fost intregistrata pentru filmul 'The Twilight Saga: Eclipse' si isi va face debutul pe data de 17 mai.

Muse a contribuit si la  coloana sonora a primului film din serie, 'Twilight', cu melodia 'Supermassive Black Hole'. De asemenea, au fost prezenti si pe coloana sonora de la 'New Moon' cu piesa 'I Belong To You'.

Anul acesta, sountrack-ul 'Eclipse' va fi lansat in Statele Unite incepand cu data de 8 iunie si va fi facut disponibil si pe site-ul Amazon.com. Un preview scurt al piesei cantata de formatia britanica a fost lansat deja pe internet.

'The Twilight Saga: Eclipse' se va concentra tot pe Bella Swan, care se regaseste inca odata inconjurata de pericole, in timp ce orasul Seattle este lovit de o serie de crime misterioase. In mijlocul actiunii, ea e fortata sa aleaga intre Edward Cullen si Jacob Black - stiind ca decizia ei are potentialul de a porni un intreg razboi intre vampiri si varcolaci.

Puteti precomanda soundtrack-ul aici. Cat despre score, acesta este compus de Howard Shore si se va lansa pe 29 iunie si pe care il puteti precomanda de aici.

PS: Iata si soundtrackul ales de Stephenie Meyer pentru Eclipse.Steph spune ca aceste melodii au inspirat-o in timp ce scrie Eclipse. Click pentru a le vedea pe YouTube.
Ma gandesc ca melodia Newborn a inspirat-o pe Steph sa  dea numele de nou nascuti vampirilor.
sursa: Utv, Todo Twilight Saga, Twilight Saga

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room