vineri, 30 iulie 2010

Interviu cu Robert --- Revista Glamour UK

CE TE-A FACUT SA SPUI DA FILMULUI REMEMBER ME?ESTE DREPTUL TAU SA SPUI DA SAU NU UNUI REGIZOR  PENTRU A ALEGE IN CE FILM VREI SAU NU SA JOCI?

Ceva de genul  asta. Faci rost de niste oferte si toate astea, dar  astea , au fost inainte de premiera Amurg, si am citit scenariul si am vrut sa fac alta treaba inainte de a iesi Amurg. Nu am terminat sa fac una pana la final, dar a fost unul dintre lucrurile pe care le-am citit. Asa ca cu asta fiecare persoana tanara care avanseaza, in general o face in directia unui caracter mai comun.
Dar Tyler nu vine chiar dintr-un loc evident si de asemenea nu ajunge intr-un loc  evident, si asta iti da mult mai mult de lucru si poate fi mai mult decat o piesa pentru personaj. Sunt lucruri certe despre filmele generice unde ai de facut lucruri certe si de interpretat intr-o forma concreta, si nu are prea mult sens. Eu cred ca pentru asta, asta este rar in acest sens, nu se potriveste cu adevarat cu tot ce astepti  de la acest tip de drama.

 CU REMEMBER ME, EXISTAU LUCRURI CONCRETE DESPRE PERSONAJUL CU CARE TE PUTEAI IDENTIFICA? ESTE UN TANAR CARUIA II PLACE SA FACA TOTUL IN FELUL SAU…
Da, in multe sensuri, de la inceput am vazut  ca era foarte asemanator cu mine, si eu am incercat sa-l fac mai asemanator, dar dupa aceea am fost eu cel care s-a adaptat pesonajului, s-a transformat mai mult intr-o creatie fictiva.  Dar da, spuneam ca sunt unele momente in care, cred ca este finalul adolescentei, unde crezi ca trebuie sa fii mai mult pe cont propriu si vrei sa lasi semne in toate. Vreau sa spun, ajungi la 20 de ani si accepti mai mult sa faci parte din lume, si sa nu lasi  tot ce te inconjoara tot timpul, si in mod cert eu ma simteam asa cand aveam 20 de ani.

CANDVA AI AJUNS PANA IN PUNCTUL DE A LUPTA IMPOTRIVA  AUTORITATILOR PRECUM PERSONAJUL TAU?
Stiu, este unul dintre lucrurile principale care imi placeau la asta, sunt lucruri adevarate care sunt ca scenele mele de fantezie.  A fost foarte satisfacator, inclusiv modul in care lupta. Totul era in scenariu, ma puneau sa lupt ca un pitbull, iar eu eram cam ”Da, vreau sa lupt ca un pitbull!”

TE-AI SIMTIT INTIMIDAT DE PIERCE BROSNAN IN VIATA REALA?
L-am cunoscut la o cina chiar inainte de a incepe filmarile, si este un om foarte agreabil. Este foarte linistit si se vede asta  foarte clar tot timpul. El are o buna postura. El a facut un lucru foarte amuzant cand am iesit la un restaurant, si existau oameni care-l priveau, era tipul de restaurant francez elegant, cu oameni de tipul asta, ca bancherii, cu importanta majora, si nu aveau nici o idee despre cine eram eu, si ei doar il priveau evident si faceau glume sau ceva de genul  acesta si el se apropia de mesele lor si se prezenta asa tuturor oamenilor, si puteai sa vezi cum tuturor le placea ce zicea, nu stiu exact ce era. Ma  prezenta ca fiind fiul sau.(Rade)

TE SIMTI DIFERIT CU ACEST PERSONAJ IN COMPARATIE CU CELELALTE PE CARE LE-AI INTERPRETAT?
Da, categoric sunt lucruri adevarate despre asta, poti sa improvizezi mult mai mult despre tot in comparatie cu filmele Amurg. Punctul cheie in filmele Amurg este ca sunt prea multe impedimente asupra a tot ceea ce poti face, in schimb cu Tyler este prima data cand interpretez pe cineva care este doar un baiat normal, fara niciun lucru iesit din comun, sau fara un element periodic, sau fara un anumit tip de inadaptare sociala. Este literalmente un tanar normal, fara dificultati special, si asta a fost mai distractiv.

CUM CONSIDERI RELATIA LUI TYLER CU CAROLINE? CUM AU NEVOIE UNUL DE CELALALT?
Da, dar e ceva in acelasi timp si ea fusese cheia sau ceva de genul acesta. Nu este ca si cum daca se cunosc si totul se schimba in vietile lor sau ceva asemanator. Nu se spune ca vietile persoanelor se schimba complet, este doar a avea cateva zile de fericire, sau cateva minute de fericire, poate transforma intreaga ta viata, si trebuie doar sa fii constient de ele si trebuie sa te uiti la aceste lucruri putin mai mult.

CUM FACI FATA FAIMEI?
Incerc sa continui sa lucrez.  Acum zece ani in urma, Leonardo DiCaprio vorbea mereu de a fi in stare sa-ti iei o vacanta departe de toate, dar nu cred ca se poate face asta. Cred ca ai nevoie sa-ti valorifici si sa-ti gestionezi cariera in acelasi timp de ce cred asta, in special cu un lucru ca Amurg, unde este literalmente un univers  enorm…

ESTE O POVARA PENTRU TINE DAR, ASTA ITI DESCHIDE USI?
Deschide usi si inchide altele, ca totul. Poti sa spui “Oh,daca inca era un necunoscut, atunci nimeni nu ma poate judeca”, dar in acelasi timp, nimanui nu-i pasa de un rahat(Rade). Este un echilibru rar si in majoritatea timpului, ghicesti ce trebuie sa faci, asa ca presupun  ca fac proiecte care sunt bune.

AU FACUT FANII CA FILMARILE LA REMEMBER ME IN NEW YORK SA FIE DIFICILE?
Situatia fanilor, fiind complet onest, erau  incantatori. Ei probabil le raspundeau oamenilor spunand “ Va rog, mergeti si asteptati acolo, sau ceva”, inclusiv cand au fost o multime si o multime de fani, dar au fost ca paparazzi, care erau incredibili.

AI SPUS CA NICIODATA NU I-AI CERUT UNEI FETE SA IASA CU TINE ASA CUM O FACE TYLER. ESTE MAI DIFICIL  ACUM, CA ESTI FAIMOS?
Da, imi imaginez. Sunt mult mai constient de eu insumi acum pentru ca nu-ti poti permite luxul de a gresi. Este ca si cum te-ai panica prea mult de success, si deja stii, in orice forma in care il privesti…

IN CE MOD A SCHIMBAT SUCCESUL LUCRURILE PENTRU TINE?
S-au schimbat mai multe in America. Mereu am crezut  ca va fi asa. Am iesit de aici sarbatorile trecute si totul era… ca si cum ar fi dus la scaderea febrei si mereu am crezut ca s-au schimbat lucrurile pentru moment in Londra dar in realitate nu era asa. Oamenii nu cauta aceleasi lucruri, dar in America… cred ca este diferit.

Ii multumesc Ramonei pentru traducere!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Traducerea lasa mult de dorit. daca postai textul original intelegeam mai bine decat asa...

*Ioana spunea...

daca postam textul original zicea altcineva dc nu lam tradus ca nu toti inteleg limba. Mereu aveti o problema, Unii nu stiti sa va multumiti cu ceea ce aveti.

Chat

Create a Meebo Chat Room