miercuri, 11 august 2010

Taylor Lautner vrea o iubita fidela

Taylor Lautner vrea o iubita fidelaPersonificatorul varcolacului Jacob din “Saga Amurg: Luna plina”, a declarat de curand in cadrul unui interviu ca nu ar suporta sub nici o forma infidelitatea. Taylor Lautner este inca foarte tanar, dar spune ca stie cat de important este sa ramai fidel in cadrul unei relatii. La doar 18 ani, starul este convins ca fidelitatea este esentiala pentru ca partenerii sa isi poata pastra increderea unul in celalalt.

In opinia lui Taylor, “onestitatea este cea mai importanta”. Desi nu-i place sa vorbeasca despre viata privata, numele tanarului actor a fost legat in presa de cel al cantaretei Taylor Swift si de cel al actritei Selena Gomez.
Taylor Lautner a refuzat sa dea amanunte despre relatiile sale insa a marturisit ca, atunci cand are o relatie, partenera sa este mereu pe primul plan pentru el, declarand: “Cred ca e foarte important sa ai o relatie in care sa te simti bine alaturi de persoana iubita si sa simti ca-i poti acorda toata increderea ta”.


Sursa: Egirl

2 comentarii:

Anonim spunea...

Este veche stirea [ adica nu in formatul acesta dar stiam deja ce fel d iubita vrea] :|

**Roxana** spunea...

stiu ca e veche stirea dar nu am avut timp sa o comentez pana acum...iubita lui taylor lautner...cine nu viseaza sa fie? noi toate fetelor asa e...eu zic ca cel putin pentru moment,taylor nu va avea parte de o relatie serioasa...si nu din cauza lui,dar in mijlocul acestei isterii exista posibilitatea ca fata sa stea langa el din interes...si din cate am ajuns eu sa il cunosc,el nu ar accepta asa ceva

Chat

Create a Meebo Chat Room