luni, 9 august 2010

Zvonul zilei: Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa renunte la Hollywood

Daca aceasta stire ar fi adevarata, cei doi actori ar fi eroii nostri. Cat de minunata ar fi o poveste a celor mai tineri actori de la Hollyood, care s-au intalnit si s-au indragostit in timpul filmarilor a celei mai mari francize cinematografice din acest deceniu pentru a lasa totul balta in schimbul dragostei si artei?

Zvonurile spun ca Robert Pattinson si Kristen Stewart planuiesc sa lase viata de la Hollywood deoparte dupa ce vor termina de filmat ultima parte din seria ‘Twilight’. Ei vor sa se concentreze pe relatia lor, dragostea unuia pentru celalalt si pe pasiunea fiecarui actor: teatrul.

O sursa apropiata lor a declarat ca “Cei doi vor sa-si schimbe vietile astfel incat sa se concentreze pe relatia lor si sa scape de celebritate. Kristen a sugerat ca pot face in continuare teatru si filme independente. In loc sa joace in filme cu buget mare, cei doi au reusit sa-si mentina credibilitatea, asa ca teatrul ar fi optiunea perfecta.”

Nu stim cat de adevarat este acest zvon, tinand cont ca Robert Pattinson filmeaza pentru filmul ‘Water for Elephants’ impreuna cu Reese Witherspoon iar Kristen Stewart filmeaza pentru pelicula ‘On The Road’ – nici unul dintre aceste filme nu sunt independente sau cu buget redus.

 Sursa: U Tv

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room