sâmbătă, 19 decembrie 2009

Ashley despre tinutele de bal


La americani, cel mai important bal este cel de absolvire. La noi, exista atat balurile bobocilor, cat si cele de sfarsit de gimnaziu si liceu. Ashley Greene, cea care ii da viata personajului Alice Cullen in „Saga Amurg”, le sfaruieste pe tinere sa-si aleaga cu mare grija tinutele pe care le poarta la ocazii atat de importante.
„Trebuie neaparat sa te gandesti cu mult timp dinainte la ce o sa porti, astfel poti ajunge stresata pe ultima suta de metri si iti strici tot cheful de petrecere. Daca ai in minte ce-ti doresti sa porti, poti sa te pregatesti din timp”, spune Ashley.

„Cand iti alegi rochia, ai grija sa te simti cat se poate de confortabil in ea, pentru ca la astfel de ocazii dansezi, te misti mult, dar stai si asezata, mananci...”, spune actrita.

Ashley le mai sfatuieste pe fete sa poarte machiaje fine, naturale. „E important sa se simta bine asa cum sunt, sa poarte machiaje fine, care sa le accentueze trasaturile si sa le estompeze imperfectiunile. Nu e cazul sa exagereze. In general, fetele au tendinta sa se machieze prea mult, icnercand sa arate cat mai bine, dar adesea machiajul le iese prea incarcat”, considera ea.

Ashley a declarat toate astea special pentru revista Teen PROM, dar si romancele ii pot lua in considerare sfaturile, indiferent daca opteaza pentru o tinuta de gala, in cazul balurilor de final de an, ori o tinuta de club. Sfaturile ei pot fi utile si in cazul petrecerilor care au loc de sarbatori.
________
Articol luat de pe acasatv

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room