vineri, 18 decembrie 2009

Gazda de Stephenie Meyer


Am vazut cat de mult ati cautat noi scannuri din "Gazda". Am dat de Roxy si am rugat-o sa mai scaneze cateva capitole. Roxy a scanat 3 capitole. Multumim Roxy.
Capitolele 3 , 4 si 5 le gasiti AICI.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Hey Rose... nu reușesc să descarc cele 5 capitole din gazda... ai putea să mi le trimiti pe mail? adresa mea este valeria_n@ymail.com sau valerya_a@yahoo.com . Mulțumesc anticipat.

corina spunea...

super super super super.
mersi fetelor, capitolele astea sunt superbe (mai ales amintirea melaniei), abia astept sa vad cum evolueaza povestea.

pe cand urmatoarele capitole? :P

Anonim spunea...

merci fetelor pentru scanari
inca nu le-am citit, astept sa se mai "inmulteasca" :))
sper sa mai postati curand (eventual mai des si mai multe ar fi perfect)

stef spunea...

foarte faina cartea. cand postati urmatoarele capitole? nu de alta dar mor de nerabdare
stiti ca de acum o sa ne tineti ca pe jar nu? :P

marina spunea...

eu doar ce am descoperit cartea la voi pe site, nu stiam ca ati postat deja primele capitole si le-am citit acum pe toate fara sa respir. tot ce pot sa spun este : MAI VREAU!
e super povestea, desi la inceput nu intelesesem nimic acum pare sa se lege iar partea in care isi aminteste de prim aintalnire cu el e senzationala.
intr-un fel ciudat pare frumos sa fie ei ultimii oameni din lume si sa se intalneasca intr-un mod atat de idilic.

oricum, abia astept continuarea, asa ca rugati pe cine a scanat sa ne mai furnizeze curand inca o doza pentru ca nu o sa pot sta linistita pana nu citesc ce urmeaza

simona spunea...

ce bine, deja citisem seria twilight de peste 7 ori, aveam nevoie de ceva nou, iar aceasta carte incepe sa imi para tot mai interesanta.
astept noi capitole cu sufletul la gura :)

Anonim spunea...

mie nu imi merge sa downloadez. voi cum ati reusit sa o descarcati?

stef spunea...

daca nu iti merge dai refresh ca pana la urma va descarca. si mie mi-a dat eroare prima data. sau ne spui adresa si iti trimitem pe mail

caty spunea...

am zis si pe chat dar mai bine las si aici mesaj: WOW, imi place cartea.

noile personaje incep sa se apropie de inima mea.
am citit un rezumat pe net si pare ca povestea va fi foarte faina - asta e doar inceputul - iar stephenie scrie asa frumoooos (cum a zis marina, e asa frumoasa prima lor intalnire :D )
mai vrem, cel putin eu abia astept capitolele noi

Anonim spunea...

multumim fetelor pentru scannuri :D
nu vreau sa va zoresc, dar cand credeti ca veti mai posta unele noi? :x :x :X ca e super

Anonim spunea...

he heee, ati descoperit o jucarie noua? si eu cand am citit prima data the host (in engleza) am fost inebunita dupa ea. e superba, poate chiar mai faina decat twilight dar total diferita (nu le poti compara) o recomand tuturor si pacat ca unii nu pot sa o cumpere (la noi ce-i drept sunt cam scumpe cartile raportat la nivelul de trai), pentru ca merita. eu am cumparat-o imediat ce a aparut. daca as avea scaner as ajuta si eu pentru ca imi place asa mult povestea incat as vrea sa pot sa o impart cu toata lumea.

numai bine
D.

ChRySs'U spunea...

Eu am luat-o de la librarie si am citit-o non stop 2 zile si e minunata ... dupa parerea mea e mai buna decat twilight ... autoarea s-a intrecut pe sine.... si pe la sfarsitul cartii, unde sunte momentele mai dramatice, am plans in continuu, pus si simplu nu ma puteam opri :))

Amalia spunea...

Acelasi lucru e valabil si pentru mine Chriss.
Adevarul e ca este mult mai emotionanta decat celelalte carti. Ceea ce imi mai place este felul cum imbina dramaticul si comicul astfel incat, si in cele mai "grele" momente din carte, sa iti descretesti putin fruntea.
Iar spre final devine atat de dramatic totul iar sentimentele personajului par asa de reale incat te atinge atat de puternic la suflet ca nu ai cum sa nu plangi sau macar sau ti se stranga inima resimtind ceea ce simte personajul.

In mai putine cuvinte, aceasta carte e fenomenala, nu am cuvinte sa descriu cat e de frumoasa si de profunda. Merita sa o cititi ;)

Anonim spunea...

hei fetele, am vazut ca pe chat nu se intelege mare lucru caci toti vorbesc in acelasi timp.
puteti spune cand se mai posteaza capitole noi? ca sa nu stau toata ziua dand refresh la pagina degeaba :|
va rog raspundeti, plssss.

eliza spunea...

de ce v-ati oprit din postat scanari?

Chat

Create a Meebo Chat Room