miercuri, 16 decembrie 2009

Rechel Weisz este entuziasmata ca va juca alaturi de Rob!


Rachel Weisz a marturisit de curand ca asteapta cu nerabdare sa fie colega de filmari cu Robert Pattinson, cel care ii da viata vampirului Edward Cullen in „Saga Amurg”. Cei doi vor juca impreuna in filmul „Unbound Captives”, iar Rachel a declarat pentru MTV ca este extrem de entuziasmata!

Desi a recunoscut ca nu stie prea multe despre „Saga Amurg”, Rachel a glumit, dupa ce l-a cunoscut pe Robert, spunand ca intalnirea dintre ei a fost: „Vampirica! Mi-a supt sangele! ”. Apoi, actrita a spus ca Robert pare un tip rebel, nu un star cu fite, desi este atat de cunoscut.

Alaturi de cei doi va juca in acelasi film si celebrul Hugh Jackman. Rachel ii considera pe amandoi actori foarte talentati. „Imi place sa lucrez cu actori talentati, indiferent de varsta lor”, a spus Rachel Weisz.

Cat despre film, actrita spune ca e foarte incantata de scenariu. „ Este un film independent, asa ca inca se strang bani pentru el, dar sper ca totul va fi in regula, pentru ca scenariul e demential ”.

Rachel Weisz a fost admirata de curand pe marile ecrane din Romania in filmul „Fratii Bloom”, iar pe 15 ianuarie 2010 va fi lansat filmul „The Lovely Bones”, unde joaca alaturi de Susan Sarandon, Mark Wahlberg si Saoirse Ronan.

Sursa: acasatv.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room