duminică, 7 martie 2010

Actrita din “Remember Me” marturiseste ca nu stia despre Robert Pattinson

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidni4AvhkriJe4K2oIw__iAOgNMWUqy0-LnSj3LhxLwMRXwU_v_ZSPeJiOrlhRZ0561ZYf4ygBBjVsuP_oFqD2kFLGqlg1JIL7MFS5OxSG9JlWvkVWSe7yhwzTUfGrOSbEwOzuRLe-O1c/s320/robert-pattinson-emile-de-ravin-030110.jpg
     
Vedeta filmului 'Remember Me', Emilie De Ravin,a marturisit ca ea nu avea nici cea mai mica ideea cine e costarul Robert Pattinson inainte de a incepe sa joace in film .  Emilie De Ravin (28 de ani) , care deasemenea a interpretat-o pe Claire in drama 'Lost', a admis ca nu stia de nivelul de faima a lui Robert Pattinson inainte de a incepe sa joace  Ea a spus : "Eu nu stiam cu adevarat depre ce este vorba ! Eu sunt cititor de regula sau o persona care uramareste o alta care iese sa cumpere ceva de la magazin." 
Emilie De Ravin: 'Filmarile cu Robert Pattinson in Nueva York au fost o nebunie . Erau fete curiase despre el , si faceau lucrurile mai dificile .  'El a trecut deja peste asa , pentru mine a fost complet nou. Majoritatea fanilor erau adolescente ,mi-am spus mie insami , '¡Oh, Doamne cu siguranta toate ma urasc!''.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room