miercuri, 10 martie 2010

Pattinson a provocat isteria fanilor la filmările producţiei "Aminteşte-ţi de mine"

Aflat în New York, cu ocazia celui mai recent proiect al său, Aminteşte-ţi de mine, Robert Pattinson nu a putut scăpa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, copleşindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat. 
"Aminteşte-ţi de mine"  prezintă o poveste de dragoste extrem de emoţionantă, care, începând cu 12 martie, va putea fi vizionată şi de fanii actorului din România, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni şi Bacău), Scala şi Odeon Cineplex (Cluj).  Deşi în Aminteşte-ţi de mine Robert interpretează personajul unui tânăr obişnuit, rolul său nu a a fost deloc lipsit de provocări şi asta pentru că de-a lungul filmărilor sute de fani şi paparazzi strigau şi urmăreau echipa de producţie prin tot oraşul. Întrebat cum a reuşit să facă faţă acestei situaţii, Robert a declarat: ,,În primele două săptămâni a fost groaznic, pentru că am filmat în tot oraşul, inclusiv în zone care sunt aglomerate la orice oră. Cred că toată echipa a fost enervată de prezenţa lor, eram mereu întrerupţi de fani, aşa că începutul a fost foarte dificil. Cu timpul, te obişnuieşti şi începi să blochezi ce te deranjează.”     
În "Aminteşte-ţi de mine", Robert revine pe marile ecrane într-o superbă poveste de dragoste, care ia naştere în momentul în care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersectează în cel mai neaşteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea  să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.  Un tânăr rebel în New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relaţia tensionată pe care o are cu tatăl său (Pierce Brosnan), pe fondul dispariţiei tragice şi premature a mamei sale. În momentul în care o întâlneşte pe Ally, vechiul Tyler începe să dispară treptat, transformându-se încetul cu încetul, simţindu-se deopotrivă vindecat şi inspirat de simpla ei prezenţa.   Pentru prestaţia din Aminteşte-ţi de mine, Pattinson a fost felicitat de partenerul său de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat în mod repetat că tânărul actor a făcut un rol de excepţie, de care ar trebui să fie foarte mândru.    
Actorul britanic Robert Pattinson a cunoscut o ascensiune explozivă pe scena internaţională în 2008, o dată cu rolul vampirului îndrăgostit de o muritoare din seria Amurg/Twilight.

Sursa: Cinemagia.ro

Un comentariu:

elena spunea...

Thank you, but NO!

Chat

Create a Meebo Chat Room