sâmbătă, 13 martie 2010

Kristen si Dakota despre trailerul Eclipse

Atat Kristen cat si dakota au fost incantate de trailer. Kristen a spus ca vea sa vada mai mult. Nu stiu cum poate spune asta din moment ce a fost pe platourile de filmare si ea a filmat chestiile acestea. Si totusi, si noi vrem mai mult!

sursa: Twifans

4 comentarii:

Anonim spunea...

” nu stiu cum poate spune asta din moment ce a fost pe platourile de filmare si ea a filmat chetiile astea” ....sincer nu stiu cum ai putut tu sa spui asta...
in primul rand, ea nu a stat (de exemplu) cand au filmat celelelte personaje, iar ea nu aparea in secventa respectiva(tu ai face asta? poate s-a dus pur si simplu in rulota ei in momentul acela)
in al doilea rand, dc de ex a filmat o secventa e logic sa fie curioasa cum a iesit
in al treilea rand( nu stiu dc iti amintesti) in NM cand Bella se duce l jacob si paul se trasformain varcolac si jacob la fel , tot ce a putut vedea kris a fost cum se inerveaza paul si cum alearga jacob si nici de cum nu a vazut lupii(ei au fost facuti pe calculator)

elena spunea...

aici e vb de Eclipse
:-b
si in majoritatea scenelor apare ea:-?
si in trailer la fel ;;)

Gya spunea...

anonim ai perfecta dreptate.poate ca actorii asteapta mai mult decat noi sa vada filmul, tocmai pt k au fost implicati direct si vor sa vada cum a iesit munca lor.nu e acelasi lucru sa filmezi cu a te vedea pe un ecran...nu e deloc:D

Miruna spunea...

si ella, in eclipsa nu sunt varcolaci sau chiar vampirii nou nascuti? de acord cu anonim

Chat

Create a Meebo Chat Room