miercuri, 21 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta1

Cum am spus, azi incepe concursul nostru. Tinutele au fost alese de pe Best Fashion.
Mai multe despre concurs puteti afla aici
Iata si tinuta de azi.

Cu ocazia aceasta dam START concursului. Sa curga comentariile!

14 comentarii:

Alice spunea...

Tinuta asta imi inspira o duminica insorita in care pot iesi in parc cu prietenele sau la o terasa la un suc. Perfecta pentru primavara schimbatoare, imi place foarte mult bluzita aceea mov, movul este culoarea mea preferata dar totusi nu vad geanta. Asta nu se prea poate indiferent de tinuta, nu o vad pe Alice plecand fara telefon sau o oglinda si cateva farduri de acasa. Sa laud putin si esarfa care aduce ceva in plus cu tonurile tomnatice, dar si fustita care este oarecum mai diferita. O tinuta adolescentina, la indemana oricui si foarte practica.

mmada spunea...

Tinuta mi se pare ok, din punctul meu de vedere insa nu mi se pare a fi chiar genul lui Alice. Acei adidasi sunt foarte frumosi, insa nu i se potrivesc ei, restul tinutei este perfecta pentru shopping. [Si sa isi ia niste incaltari cu toc...sau ceva mai elegant:>]

O intrebare, trebuie sa comentam tinuta in ziua in care ai fcut postarea?, sau putem si in zilele urmatoare?

Ca eu pana pe luni ,marti nu am net:-|, adica pc:D

Alice spunea...

nu cred ca fetele au pretentia de a comenta tinuta neaparat din perspectiva lui Alice, doar ca asa mi-a venit mie sa spun. Ia zi-ne Bella, cum sta treaba?

elena spunea...

Pai tinuta ar fi pentru Alice.
Voi sunteti criticii. Gen shoppingul pasiunea mea.
Si nu cred ca Alice ar purta tocuri daca la moda sunt balerinii. vreau sa spun ca nu e obligatoriu sa poarte tocuri :-??
Voi trebuie sa va intrebati cum iar sta lui Alice si sa comentati acest lucru.

Si comentariile pot fi postate si dupa.

DancingVampire spunea...

Tinuta este foarte draguta. Imi plac mult boleroul si esarfa,sunt o combinatie perfecta. Adidasii, insa, nu mi se par potriviti ; eu as fi ales o pereche lejera, eventual cu patratele metalice pentru a semana cu fustita. Cred ca i-ar sta foarte bine lui Alice imbracata asa.

:)

lucy spunea...

Pot numi aceasta o tinuta emblematica sezonului primavara perfecta pentru o plimbare in parc alaturi de prieteni.
Genul acesta de imbracaminte aduce cu sine o incarcatura ludica dar si eleganta la fel cum este si stilul lui Alice.
Ea este o tipa dinamica,jucausa dar si cocheta astfel ca stilul vestimentar i se potriveste prin combinarea adidasilor si flanelei tip sport cu esarfa care da o tenta eleganta tinutei.
Culorile albastru si mov sunt vii astfel ca i se potrivesc cu starea ei energica.
Ceea ce i-ar lipsi acestei tinute ar fi o geanta mica sport de culoare mov in care sa-si tina telefonul si lucrurile de care mai are nevoie.
Aceste piese ale tinutei se afla in must havu-rile sezonului deci cu siguranta Alice ar purta asa ceva.

funnkysmile spunea...

Tinuta e super ok din punctul meu de vedere, insa nu e tocmai perfecta pentru Alice.
in primul rand, Alice n-ar purta nici in ruptul capului pantofi sport!!
sa fim seriosi, vorbim de Alice Cullen, feminista convinsa!!
si bluza mi se pare putin cam sport... eu cred ca Alice merge pe un stil mai elegant...
si boleroul/hanoracul (nu pot sa-mi dau seama sigur ce e) are o culoare cam...nu stiu, nu Alice:))
desi ea e tot timpul fericita, plina de energie...etc.. cred ca merge pe tonuri mai..conservatoare, noante de bej, verde, maro..

in schimb, esarfa este clar genul lui Alice!

Cristina spunea...

Da,categoric o vad pe Alice purtand un astfel de outfit.Desi cunoscuta ca o fana a stilului feminist,nu ma indoiesc ca poate imbina un look sport cu unul feminin,astfel incat sa i se potriveasca,folosind esarfa ca si catalizator.
Nu ezita sa poarte dungile orizontale in ciuda mitului conform caruia acestea te pot face mai..plinuta,demonstrandu-si curajul in materie de trend si totodata afisandu-si silueta perfecta.
Tonul tricoului e perfect asortat cu pantofii sport,iar bolero-ul de deasupra dau un stop de look adolescentin jucaus,impreuna cu colantii negrii,perfecti pentru sezonul asta.
Cat despre accesorii,daca ceea ce vad eu pe mana stanga e o bratara asortata cu bolero-ul,atunci-Alice,you got it!
But you know,that's just me:)

Mmonik spunea...

Pai...Mie mi-ar place sa port o asa tinuta.Dar pentru Alice adidasii nu sunt tocmai potriviti(potrivit ar fi o pereche te tenisi cu mai multe culori,dar nu cu talpa inalta)Si totusi tot mai bine ar fi o perche de balerini sau sandale.Boleroul este perfect mai ales ca rozul este in trend acum.Deoarece fustita are tinte metalice,ar fi bine si o gentuta tot cu tine,astfel se adauga un aer glam-rock.Maieul in dungi este o alegere foarte buna,deoarece si acesta se poarta.Eu as da esarfa jos si as prinde boleroul lipit de maieu cu o curea subtire(dar nu neagra).Mov ar fi bine...Si...cam atat.:D:D

Anna spunea...

e interesanta aceasta tinuta dar nu cred ca ar fi potrivita pentru Alice pt ca ea are un stil elegant si in primul rand nu prea poarta adidasi asa ca nu cred ca e potrivita pt Alice...mie una mi-ar placea sa port aceasta tinuta ...;)

Anonim spunea...

e foarte frumoasa tinuta si cred ca i s-ar potrivi si lui alice....chiar daca ea nu prea poarta adidasi...dar e destul de elaganta si ma duce cu gandul la o plimabare ca intre fete prin parc....poate ca daca avea si o gentuta sport chiar ar fi genul lui alice:D

Perfect World :x spunea...

nu prea sunt de acord cu fetele care spun ca alice nu ar purta. Bineinteles ca ar purta, ca doar Alice nu poarta mereu tocuri.
Imi place tinuta. Dungile se poarta anul acesta, la fel ca si movul acela spre roz superb. Esarfa da un aer de elegantza si, dupa cum stim toate, anul acesta e foarte la moda sa porti esarfe si tot felul de chestii la gat. In plus, Alice poarta esarfe.
Mini-fustita aceea da un aer usor de nonconformism, datorita modelului de pe ea.
Personal, cred ca tenisii/adidasii aceea merg de minune cu tinuta pentru ca sunt colantii. Eu una, nu as baga la o lalta colanti si pantofi cu toc.

Cam atata am de spus.

Anne Marie spunea...

Aceasta tinuta ii este potrivita lui Alice.Stilul trandy pe care ea il poarta,in combinatie cu stilul elegant scoate in evidenta o moda mai surprinzatoare.Inafara de faptul ca rozul acela nu il putem asorta la nimic,totul mi se pare chiar ok...bluza roz,fuchsia ar putea fi o pata de culoare printre culorile nude.Incaltarile mi se par potrivite,neavand toc,fiind trandy.

scortisoara92 spunea...

Dupa parerea mea tinuta e foarte in stilul Alice:jucausa in materie de culori, de altfel alese cu bun gust,deosebita prin combinatia materialelor si motivelor(metalice pentru fusta,clasice la esarfa si dungi pentru maieu), la fel ca puterea ei, tinereasca asa cum e si ea, cu acel ,,ceva" ce iti atrage privirea si totodata admiratia. Dungi,negru,imprimeu clasic,motiv metalic, roz, pantofi fara toc,maro,colanti...intr-un cuvant:ALICE

Chat

Create a Meebo Chat Room