marți, 20 aprilie 2010

Bill Gates al personajelor fictive

Pietele incep sa isi revina dupa criza financiara care a lovit in toti si in toate, mai putin in personajele fictive din filmele, serialele si cartile preferate. Intr-adevar, este o perioada extraordinara pentru cei care nu traiesc in lumea reala. Forbes a alcatuit un top al celor mai bogate 15 personaje produse de industria filmului si cea a literaturii.
Pe primul loc se afla vampirul Carlisle Cullen din seria "Twilight" cu o avere estimata la 34,1 miliarde de dolari. Personajul a aparut in "Amurg" (seria de carti si filme).
Este un vampir nemuritor, dar si doctor intr-un orasel. Totusi, de-a lungul secolelor a strans o avere uimitoare. In 1670 a primit o mostenire generoasa de la prietenii sai italieni. A depus banii la banca si a strans miliarde din dobanzi. A facut investitii pe termen lung in otel, aur, petrol, gratie sfaturilor date de fiica sa atotvazatoare Alice; stia ca o sa vina recesiunea si a investit din timp in Wal-Mart. A castigat un salariu de doctor timp de 340 de ani, fara sa plateasca totusi pentru mancare sau asigurari medicale. Evita sa se expuna in public, dar are mai multe proprietati valoroase, incluzand un iacht, o insula privata si o colectie de arta renascentista.
sursa: sursa + Vampire Crib

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room