sâmbătă, 24 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta3

In primul rand, imi cer miide zcuze pentru absenta de ieri. Nu am avut semnal de la UPC toata ziua si a venit pe la 23. Am incercat sa rezist, dar neavand TV sau net, am adormit.  Mai pe seara voi pune si tinuta 4 pentru a recupera.
Ce credeti?

10 comentarii:

Mmonik spunea...

Imi place geaca mov.Daca e mov atunci e IN!!!E la moda si Alice este mereu in trend.Blugii nu mi se pare ca se potrivesc cu cizmele.Ori blugii sa fiu mai deschisi la culoare(un albastru spalacit ca la gecile de blug) ori in loc de cizme pot fi niste pantofi cu bretele.Mda...acum ca ma uit mai atent,pantofii/sandalele cu barete(sunt foarte la moda) sunt o alegere mai buna:D...Geanta nu imi place!!!Bine ar fi tot o geanta de aceasta marime insa alta culoare.Eu as mai adauga si o asarfa deoarece Alice poarta si merge la fiecare anotimp,in orice zi cu orice fel de vestimentatie si in plus este si trendy.Si cam atat.:P:P

Perfect World :x spunea...

Movul - culoarea mea preferata!
Cred ca blugii ar fi fost mai potriviti pentru Bella - nu pentru Alice. Lui Alice ii place sa fie totul mai perfect, mai nou, nu sa fie rupti si sa para vechi :))
Czimele nu se potrivesc cu anotimpul, avand in vedere ca se apropie luna MAI.
Geanta imensa este ideala si, dupa cum puteti vedea, nu lipseste telefonul mobil.

Am cateva mici mari indoieli cu privire la tinuta, dar trenciul o mai salveaza cat de cat.

Oricum, Alice nu sar simti prea bine cu tinuta .

funnkysmile spunea...

Hm.... cu c sa incep..:-?
a, da! incep cu trench'ul, care e ca piesa vestimentara fosrte IN! si cum si movul e IN, rezulta vca un trench mov e mai mult decat..IN:)) ati intel;es voi ideea:))
si cum e IN, normal k l-ar purta Alice:X
cizmele sunt si ele foarte dragutze..:X
in schimb, Alice nu crd k ar purta blugi taiati, rupti.. sau cum s-or numi.
geanta e ok pentru ca e mare (ceea ce se poarta), insa nu mi se pare suficient de.. eleganta -ca sa zic asa- pentru Alice.
hmm...cam atat cred:D

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anne Marie spunea...

Pentru o zi de primavara,aceasta tinuta pare corespunzatoare,avand cateva schimbari: acel mov s`ar asorta perfect cu culoarea nasturilor de la hainuta: auriu.Ghetutele ar merge sa fie aurii.In schimb geanta chiar se potriveste.Blugii putin prespalati nu mi se par chiar foarte corespunzatori tinutei,ar merge o pereche de blugi inchisi la culoare pentru ca geanta si ghetutzele vor da stralucire tinutei.

Alice spunea...

Nu sunt atat de sigura pe ghetele acelea, lungi si maro la haina pana la genunchi si mov. Combinatia asta nu-mi place pentru Alice, dar in rest nu as schimba nimic. Geanta este foarte frumoasa si incapatoare iar blugii sunt la moda acum, cu rupturile alea la genunchi. Totusi zona picioarelor mi se pare prea ingramadita din cauza ghetetelor, le-as fi schimbat cu o pereche de pantofi din lac, negru. Dar Alice e Alice si i-ar sta bine oricum.

DancingVampire spunea...

Tinuta aceasta ma duce cu gandul la o zi obositoare de shopping :))!
Trench'ul este foarte frumos, cat si culoarea acestuia.Cizmele sunt ok, imi place forma lor. Geanta este mare, deci incapatoare. Blugii... ce sa zic?! Nu cred ca i se potrivesc prea mult lui Alice, avand acele rupturi in genunchi, desi stiu ca in perioada asta sunt foarte la moda. Cred ca definesc mai bine caracterul lui Rosalie decat pe cel al lui Alice.
Parerea mea este ca nu e completa tinuta fara un sal elegant, eventual multicolor pentru a da un aer casual si trendy.

lucy spunea...

Movul inca se mai pastreaza in top iar trenciul este o piesa rezistenta atat pt sezonul de toamna kt si pt inceputul primaverii.Deci trenciul e mai mult decat ok.
Blugii prespalati si uzati ink se mai poarta pt k aduc un aer retro iar designerii se bazeaza p stilul asta dar Alice nu ar purta blugii astia nici in ruptul capului..:D...
Cizmele au un look chic western dar pt Alice ar fi bune cele semi-inalte cu o culoare maro si cv catarame si pliuri care sa le impodobeasca.
O geanta big este intotdeauna bine venita dar asta arata ca cea a bunicii..:)).ar fi d preferat una tot big dar cu cv pliuri si cu culori neutre...

scortisoara92 spunea...

Ei da, asta e dupa parerea mea o tinuta non-Alice.Fashionista noastra e cu siguranta o shoppaholica mai extravaganta si in acelasi timp cu bun gust.Alice si cizmele respective nu prea se acorda in propozitie.In schimb movul parca ii accepta articolul.Trebuie sa recunoscut:geanta cu siguranta face parte din achizitiile ,,trebuie sa o am" ale lui Alice.Ei bine cred ca totusi am sa incadrez tinuta la sectiunea ,,Alice o imbraca pe Bella si Bella nu cedeaza si in final fac o combinatie intre stiluri".

Sabinna spunea...

In primul rand movul este la moda, ceea ce e deja un plus pentru tinuta. Movul ar scoate in evidenta ochii aurii a lui Alice. Blugii cu siguranta ar fi pe placul ei, putin uzati, arata superb, ca sa nu mai spun ca cizmulitele sunt fantastice si Alice s-ar topi dupa ele.
Geanta este mare si in trend, iar Alice ar arata divin cu aceasta tinuta.

Chat

Create a Meebo Chat Room