luni, 19 aprilie 2010

Sunshine Awards

Pentru mine , totul a inceput, cand ANA mi-a acordat acest premiu la mine pe blog, adica joi.
De atunci, am observat ca a devenit o moda sa dai/sa primesti astfel de premii.
Oricum ar fii, noi suntem bucuroase sa primim aceste premii. Nu credeti ca ar trebui sa organizam niste premii? Cum au actorii. De exemplu cum sunt Video Music Awards. Facem si noi mai multe categorii, includem blogurile, lumea voteaza si vedem care sunt castigatorii.
Ce spuneti?
Iata premiile pe care le-a primit blogul Twilight Hot News:
- de la GYA - Sunshine Award
- de la Ella - Sunshine Award
- de la Nessie - Sunshine Award
- de la Dya - Sunshine Award
- de la Alice - Fangtastic Bloggers Award cu mentiunea
And the award goes to.....
1. Bella pentru TwilightHotNews "Constanta in munca sa, cauta mereu un mod de a se reinventa. Niciodata nu va plictisi."

Later Edit:
~ De la Joanne - Sunshine Award
Later edit 2:
Am mai primit un premiu Sunshine de la Stiri Twilight.
Si mai adaugam un premiu de la Twilight Lovers Romania.

Multumim pentru premii.
In curand vom raspunde si noi provocarii si vom da premiul mai departe.


------------------------------------------------------------
Am prins o portita pentru bloguiala si vreau sa ma ocup de premiile promise mai sus. Am observat ca cei de pe TwilightSaga.ro pun ceva la cale. In sfarsit i-a venit cuiva ideea.
Respectam regula si dam si noi mai departe aceste premii.
- Site-ului oficial TwilightSaga.ro - este site-ul oficial din Romania, intr-un fel , reprezentantul nostru, al tuturor blogurilor Twilight din Romania.
- Blogului VampireCrib - un blog dedicat vampirilor de pretutindeni, un blog realizat de o prietena adevarata, care nu a uitat de unde a plecat si isi aduce aminte ca sunt vampiri si in al
te parti. :)
- Blogului Stiri Twilight - sursa mea de inspiratie pentru crearea acestui blog. Desi nu mai este o avalansa de stiri cum era alta data, blogul este ca un parinte pentru blogurile Twilight din Romania.
- Blogului Twifans Romania - un blog facut de Alice cu aprobarea moderatoarei de pe Twifans.com. Tot respectul pentru ceea ce faci Alice! Sa traduci nu e ceva la indemana pentru toata lumea.
- Blogului Ian-Somerhalder-Romania-fans - un blog moderat de Gya - o fata care stie ce vrea si care spune lucrurilor pe nume. Tot respectul.
- Blogului Twilight Obsession - pentru avalansa de stiri care cand vine....vine!
- Blogului FanFic Twilight - un blog plin de povesti scrise de cei ce au curajul sa viseze. Sunt mandra ca am contribuit cu o firmitura la acest blog.
- Blogului Twilight Addicts - doar un alt blog despre Twilight care imi place.
- Blogului Her Mother's Eyes - un blog care promite.
- Blogului Twilight Lovers - un blog bine-structurat.
- Blogului NewMoon-108 - un alt blog Twilight care imi place.
- Blogului
The Vampire Diaries Romania - pentru ca lumii ii place din ce in ce mai mult seria Vampire Diaries.

Ca un premiu
special, chiar de excelenta as putea spune, acord premiul Fangtastic Bloggers Award si blogului Brand Heroin pentru ca este sursa mea zilnica si blogul twilight pe care il vizitez cel mai des.
Si de ce nu, se mai poate adauga si un premiu pentru site-ul Twifans - site pe care activez si eu din cand in cand, site prin intermediul caruia am batut recordul de vizitatori, si anume 193.


PS: Ii multumesc Ionicai pentru ideea de a reinventa premiul Sunshine. Ideea a pornit de la ea, dar, in ideea de a-l da mai departe, vom pune numele nostru pe trofeu. Recunoastem insa, ideea a fost a ei!

7 comentarii:

dragana spunea...

felicitari pentru blog!ati primit un premiu "Sunshine" si din partea Stiri Twilight!!!

elena spunea...

Multumim Dragana!

Maddy spunea...

Felicitari! Ai primit un premiu Sunshine Award de la twilightloversromania.blogspot.com! Intra pe blog sa vezi despre ce e vorba!

elena spunea...

Multumim maddy

Gya spunea...

hey multumesc si eu pt aprecieri :D si pt premiu :*

◤◤ Vampy © spunea...

multumesc colega! :* Va pup si ma bucur ca Fangtastic Bloggers Award a fost adoptat si merge mai departe. Eu l-am oferit catre Layla de la TodoTwilightSaga :*

Alice spunea...

Multam pentru premiu...eu am cam ramas in urma cu Sunshine Award, am zis sa nu amestec pasiunea Twilight cu acest nume pentru ca trebuie sa recunosc ca nu traiesc doar cu Twilight

Chat

Create a Meebo Chat Room