joi, 22 aprilie 2010

Alice Fashion - tinuta2

Ok. Probabil tinuta de ieri nu a fost cea mai reusita avand in vedere incaltamintea. Eu sunt de parere ca, fiind la moda, Alice ar incerca si asa ceva, dar este doar parerea mea.
Tinuta de azi include pantofi cu toc!
Deci, ce parere aveti de tinuta 2?
PS: Mentionez ca tinutele anterioare pot fi comentate pana in ziua de final a concursului.

11 comentarii:

DancingVampire spunea...

O tinuta absolut perfecta care imi inspira o zi insorita de primavara.
Jacheta aduce prin culoarea ei tente de toamna, dar foarte potrivite pentru aceasta tinuta. Blugii vin foarte bine cu pantofii cu toc, cat si cu tricoul. Geanta completeaza totul, potrivindu-se perfect.
Tinuta este intr-adevar potrivita pentru Alice, aducandu-i un aer casual adolescentin. :)

funnkysmile spunea...

Da, da, da!!! Asa da!!:X
blugi skinny...bifat!
trench bej(super la moda)...bifat!
pantofi simpli -si superbi- albi, cu toc...bifat!
geanta(ceea ce nu-i poate lipsi lui Alice) ...bifat!!
accesorii...bifat!!!
culori mai...neutre(gen Alice:X)....bifat!!

asta este clar o tinuta pe care Alice ar purta-o! Garantat!!

Cum am mai zis si in comentul de la prima tinuta, eu consider ca Alice, desi e la curent cu toate tendintele, in materie de culori -ca sa zic asa- e putin mai conservatoare. Si sunt sigura ca se pricepe de minune sa imbine culorile mai.. neutre cu fiecare element nou si extravagant al colectiilor noi.
Si tinuta asta e sigur una extrem de reusita!

Mmonik spunea...

O sa incep cu ce mi-a atras atentia prima data:Posetuta.Este superba!!!Seamana cu cea de la Chanel...normal nu cred ca este originalul.Totusi cred ca geaca nu se prea potriveste.Gentuta e finuta pe cand geaca se poate purta cu o geanta XXL sau una tip plic.Pentru aceasta gentuta se poate purta(cred eu)un bolero alb cu danteluta sau un sacou(cu manecile suflecate).As inlocui margelele cu un lantisor mai fin.In rest totul e OK!!!Si bratara e draguta...Tot ce am scris cred ca se potriveste mai mult genului lui Alice...deoarece mi se pare ca ea are o fire mai relaxata,e mai..cum sa spun...draguta!:D:D...Ce vreau sa zic este ca atunci cand zici "Alice" te gandesti ca nu e genul unui model care merge apasat si sigura pe podium.Ea "zboara" cand merge si e mai jucausa.

lucy spunea...

Asta da!!.."Un outfit a la Alice"
O tinuta perfecta pentru o seara calduroasa de vara in care sa iesi cu fetele la un restaurant.
Dupa cum bine stim,Alice este adepta culorilor bej dar si sidefate iar tinuta i se potriveste de minune.
Trench-ul cu manseta ridicata este vedeta sezonul acesta iar jeansi skinny nu au cum sa lipseasca din garderopa lui Alice deoarece acestia ii evidentiaza corpul absolut perfect...
Combinatia dintre blugi si pantofii decupati la varf este foarte casual si in trend...si cum Alice e mereu in trend nu o sa piarda ocazia de a purta asa ceva..
Colierul xxl din perle denota feminitatea lui Alice iar bratara se asorteaza perfect.
...Si cireasa de pe tort e geanta...o piesa de maxima importanta pentru vestimentatia lui Alice.
Toate aceste itemuri creaza un look gratios perfect pentru corpul suplu a lui Alice.

Anna spunea...

Din cate imi amintesc eu din Breaking Dawn lui Alice nu prea ii plac bludi ea poarta mai mult matase sau materiale fine...Jacketa e super e pt primavara toamna, pantofii si geanta se potrivesc perfect...ce sa mai spun e frumoasa tinuta;)

Perfect World :x spunea...

Primul lucru care mi-a atras atentia a fost trenciu-ul acela de primavara/toamna. Este PERFECT! In Twilight i-am vazut pe vampiri purtand chestii mai lungi, deci se potriveste. Poseta este cam micuta, dar sunt sigura ca lui Alice i-au incaput toate. :))
As fi preferat niste pantaloni fie mai albastrii, fie mai negrii, dar avand in vedere ca sunt stramti, merg.

Pantofii cu toc merg de minune, desi ar fi fost mai potriviti daca nu erau decupati.
Accesoriile completeaza tinuta, punand eticheta "PENTRU ALICE"

๖ۣۜ♥ Mery ๖ۣۜ♥ spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anne Marie spunea...

Tinuta aceasta este chiar destul de eleganta.Acel trance bej se asorteaza destul de bine cu albul in contrast cu negru,iar blugii aceia sunt destul de indrazneti si dai acestui stil elegant putina "fantezie".Sincer acei pantofi cu toc nu prea merg pentru acest sezon,ar merge o pereche de balerini albi.Sunt multumita de aceasta tinuta pentru a iesii in oras cu persoana iubita,chiar daca as schimba pantofii.

Alice spunea...

Este o tinuta perfecta pentru Alicde din toate punctele de vedere, si anume : cromatic - culorile s-au amestecat foarte bine in tonuri calde de la tricoul negru la geanta alba si haina bej, croiala blugului strans pe picior este perfecta pentru silueta fara grasimi a lui Alice iar bratara completeaza tinuta foarte bine si modelul acela stralucitor. Este o tinuta de shoping sau de chinuit Bella, taraind-o la cumparaturi pentru ea, cu siguranta Alice nu ar obosi plimband-o de colo, colo in tinuta aceasta casual.

scortisoara92 spunea...

Cu siguranta aceasta este tinuta ,,SHOPPING SHOPPING SHOPPING!!".Desigur contam pe prezenta dragelor prietene tocurile, bineinteles ca asortate cu verisoara geanta alba tip plic cu toarta. Nelipsitii blugi skinny, pentru ca eh,doar siluata trebuie pusa in evidenta.Iar pentru ca totul sa aiba o armonie,iar atat Forks-ul cat si Port Angeles-ul sunt locuri ploioase si umede (nu ca pentru ea ar fi o problema,doar ca aparentele trebuie pastrate), avem jacketa chic crem peste clasicul maieu negru. Vai, am uitat de nelipsitele accesorii atat de pretioase,ca doar:accesoriile fac o tinuta:P.

Sabinna spunea...

O tinuta perfecta pentru o zi de cumparaturi pe care Alice si-ar petrece-o cu Bella. Este foarte bine accesorizata cu o genta alba nu foarte mare, numai buna pentru super micutul telefon a lui Alice. Cred ca si Bella ar fi invidioasa pe Alice pentru aceasta tinuta, asta dupa ce ar deveni vampir si ar incepe sa vada lumea cu alti ochi.
Pantofii sunt eleganti si perfecti pentru ALice. Au tocul inalt si ar scoate in evidenta formele corpului lui ALice, ar face-o sa para si putin mai inalta. Intr-un singur cuvant, tinuta este: PERFECTA.

Chat

Create a Meebo Chat Room