duminică, 18 aprilie 2010

Kristen Stewart despre Robert Pattinson

Protagonista din "Saga Amurg” spune, intr-un interviu pe care l-a acordat recent publicatiei “News of the World, despre partenerul si totodata iubitul ei, Robert Pattinson, ca este “sexy” si “frumos” si, in plus, canta foarte bine.

Rob este sexy, in maniera unui artist rebel. Asta poate si pentru ca este britanic. Este inalt, pare ca se gandeste tot timpul la ceva si este foarte amuzant’ , spune Kristen Stewart despre iubitul ei.

Kristen a continuat sa il elogieze pe protagonistul "Saga Amurg” spunand ca “el intotdeauna isi doreste sa fie cel mai bun”.

In plus, tanara actrita asigura ca Rob canta foarte bine, iar ea adora asta: “ Iubesc maniera in care canta, imi sfasie inima. Si nu credeti ca e frumos? Rob nu suporta minciuna, pur si simplu nu poate sa minta ”.

In finalul interviului, ca sa lamureasca zvonurile conform carora Pattinson i-ar fi propus sa se marite cu el, Kristen a spus: “Mi-a cerut sa ma marit cu el, in gluma. Cel putin, eu asa am luat-o”.
sursa: acasatv.ro

Un comentariu:

Alice spunea...

Ai primit premiul simbolic "Fangtastic Bloggers Award" pentru ca munca iti este apreciata. Detalii pe www.twifans-romania.blogspot.com

Chat

Create a Meebo Chat Room