sâmbătă, 24 aprilie 2010

Kristen Stewart ar putea să o înlocuiască pe Angelina Jolie în filmul "Wanted 2"

http://assets.nydailynews.com/img/2009/11/04/alg_kristen-stewart_angelina-jolie.jpg
Actriţa Kristen Stewart, interpreta adolescentei îndrăgostite de un vampir în franciza "Amurg/ Twilight", ar putea să o înlocuiască pe Angelina Jolie în lungmetrajul "Wanted 2", informează contactmusic.com.
Kirsten Stewart s-a întâlnit cu Timur Bekmambetov, regizorul filmului "Wanted", care i-a propus tinerei actriţe americane rolul principal în continuarea acestui lungmetraj ce a avut la bază un volum de benzi desenate.
Potrivit E! News, Kirsten Stewart va interpreta rolul unei tinere dintr-o frăţie de asasini profesionişti înzestraţi cu super-puteri, din care face parte şi personajul interpretat de britanicul James McAvoy.
Fox, personajul interpretat de Angelina Jolie, a fost ucisă la sfârşitul primului film, însă regizorul Timur Bekmambetov a declarat că intenţionează să o readucă la viaţă.
Realizarea acestui proiect cinematografic pare să întâmpine obstacole destul de serioase, deoarece Kristen Stewart urmează să filmeze partea a patra din franciza "Twilight", intitulată "Breaking Down", ce va fi lansată în două părţi, în octombrie 2011.

Sursa

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room