miercuri, 25 noiembrie 2009

Ashley s'a infometat pentru a ramane in forma pentru rolul ei din New Moon


Vorbind despre modul in care a reusit sa slabeasca , Ashley a recunoscut ca nu i-a fost chiar atat de greu.chiar usor, pentru ca munceam 12 ore pe zi si nu prea mai aveam timp ca sa mananc. Cand apucam sa mananc ceva, ma straduiam sa aleg alimente sanatoase”, a recunoscut actrita.

In timpul filmarilor, Ashley a avut mai multe scene de lupta, pentur care a fost necesar un antrenament intens. Astfel, ea a avut parte si de dieta, si de miscare, iar asta a ajutat-o sa arate foarte bine.

„Aveam un antrenor care venea zilnic si trebuia sa ne luptam timp de 4 ore pe zi. Asta ne ajuta sa ne mentinem si conditia fizica, nu doar sa interpretam credibil scenele”, a mai spus Ashley.

Dupa terminarea filmarilor, Ashley a tinut sa-si pastreze obiceiurile sanatoase, asa ca a inceput sa participe regulat la sedinte de Pilates.

„Acum fac Pilates in fiecare dimineata. Nu mai ai nevoie de altceva ca sa te trezesti si sa-ti incepi ziua bine-dispus si energizat. Cateodata mai fac si exercitii tip cardio, dar asta-i tot. Nu-mi place sa lucrez cu greutati, pentru ca nu vreau sa-mi creasca masa musculara”, le-a declarat Ashley celor de la US Magazin.
__________________________________
Interviu luat de pe acasatv

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room