joi, 26 noiembrie 2009

Luna nouă pe TV pe Pro Cinema, 29 noiembrie de la orele 10.00 la Zoom în 10

Mi-am verificat mailul. Se vede ca avem fani. Am primit mailul de la Ionica Stan,
Ofiter Suport Parteneri , Departamentul Sales Finance Raiffeisen Bank Romania. Multumesc foarte mult.
------------------------------------------------------------------------------------
New Moon: cei mai aşteptaţi vampiri ai anului, din “Saga Amurg: Luna nouă”, vin la TV pe Pro Cinema

Cel mai aşteptat film cu vampiri al anului, „Saga Amurg: Luna nouă” va avea în curând premiera în cinematografe, iar Pro Cinema îi aduce pe Robert Pattinson şi Kristen Stewart mai aproape de spectatorii din România, duminică, 29 noiembrie de la orele 10.00 la Zoom în 10.

Telespectatorii vor putea urmări atât secvenţe din filmul care a creat o adevărată frenezie la nivel mondial, cât şi interviuri cu vampirii lor preferaţi, regizorul Chris Weitz, sau autoarea cărţilor din seria Twilight, Stephanie Meyer. Continuarea filmului „Amurg”, un adevărat succes de box office cu încasări neaşteptate de aproape 400 de milioane de dolari, are toate şansele să egaleze şi chiar să depăşească performanţele primului film al seriei. „Saga Amurg: Luna nouă” le va aduce fanilor mai multă acţiune, personaje noi şi efecte speciale spectaculoase.

Taylor Lautner, Jacob din „Saga Amurg: Luna nouă”, le va povesti telespectatorilor Pro Cinema despre schimbările prin care trece personajul său, în timp ce Dakota Fanning va vorbi despre rolul ei din cel mai nou film din seria „Amurg”. În plus, fanii din România vor putea urmări la Zoom în 10 secvenţe din film, precum şi imagini de pe platourile de filmare.
--------------------------------------
sursa: aici.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room