joi, 26 noiembrie 2009

Edward si Bella vin la CinemaPro

Cele doua personaje care au cunoscut o ascensiune vertiginoasa, gratie fenomenului Amurg, Edward Cullen si Bella Swan vor fi prezenti la premiera de gala a filmului Luna Noua, de joi, 26 noiembrie, cu incepere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

Celebrelor personaje, li se vor alatura si sosiile castigatoare ale ,,Concursului national de sosii Saga Amurg: Luna Noua’’. Astfel, alaturi de Edward si Bella vor pasi pe covorul rosu de la CinemaPRO si sosiile castigatoare pentru Rosalie, Alice si Jacob.

De la eveniment nu puteau lipsi vedetele, care vor veni in numar mare la CinemaPRO, pentru saluta premiera mult-asteptatului film Saga Amurg: Luna Noua in Romania. In frunte cu Anda Adam, Cornel Ilie (Vunk), Pavel Bartos, Ioana Ginghina, Razvan Fodor si Mircea Solcanu, vor straluci in lumina reflectoarelor si Magda Palimariu, Ioana Maria Moldovan si Radu Valcan.

Pana in momentul de fata, premiera filmului Saga Amurg: Luna Noua a doborat o impresionanta serie de recorduri, producatorul Summit Entertainment, afirmand ca mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg/ Twilight este de departe filmul cu cele mai multe bilete vandute in avans din istoria cinematografiei. In plus, transmisiunea live a premierei Luna Noua din Los Angeles a atras peste 3 milioane de utilizatori ai retelei sociale MySpace, unde ceremonia a putut fi vizionata in exclusivitate.

------------------------------------------------

Abia astept sa aflu cine mi-a furat premiul, respectiv Alice.

sursa: Cinema Pro

6 comentarii:

Cristina spunea...

Ce vrea sa insemne "Abia astept sa aflu cine mi'a furat premiul, respectiv Alice." /:) :D ?

elena spunea...

adik eu am concurat pt alice......si vreau sa vad care e castigatoarea...:) pt k eu voiam sa castig:))

Cristina spunea...

aaa...ok... si cand o sa putem sa vedem?:(

elena spunea...

pai nush...:(

tia.vampire spunea...

si care e faza cu "Celebrelor personaje, li se vor alatura si sosiile castigatoare ale ,,Concursului national de sosii Saga Amurg: Luna Noua’’. Astfel, alaturi de Edward si Bella vor pasi pe covorul rosu de la CinemaPRO si sosiile castigatoare pentru Rosalie, Alice si Jacob.

" k nu inteleg..adik vine cineva in romania?adik ei?adik actoriiii?

tia.vampire spunea...

imi raspunde si mie cineva?...

Chat

Create a Meebo Chat Room