vineri, 27 noiembrie 2009

Castigatorii concursului de sosii






Hmm....dar ce mai seamana! Desi, era o concurenta pentru Rosalie care semana mult mai bine. Felicitari tuturor! Felicitari si mie pentru ca am participat! :))

Adolescenti, fani adevarati, sosii ale protagonistilor din film si numeroase vedete au venit intr-un numar impresionant la CinemaPRO, joi seara, nerabdatori sa urmareasca mult asteptata premiera a filmului "Saga Amurg: Luna Noua".

Atractiile serii au fost cu siguranta castigatorii concursului national de sosii "Luna Noua", cinci tineri frumosi care seamana izbitor cu personajele Edward, Bella, Alice, Jacob si Rosalie. O multime impresionanta de fani a venit sa vizioneze mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg, iar fanele au facut poze alaturi de versiunea autohtona a celebrului Edward Cullen, Robert Marinescu, castigatorul concursului de sosii.

Fericitii castigatori au fost premiati de Cornel Ilie (VUNK), vedeta tinand sa-i felicite si sa le acorde pachetul special Saga Amurg, care consta in: cartile seriei, DVD-ul "Amurg" si CD-ul cu coloana sonora Luna Noua, precum si obiecte promotionale Luna Noua direct de la producatorul filmului, Summit Entertainment, aduse in Romania exclusiv pentru fanii Twilight de catre distribuitorul roman, MediaPro Distribution: genti, pixuri, brelocuri, dar si postere si invitatii la film.

Nici vedetele nu au lipsit de la eveniment, printre acestea numarandu-se Cornel Ilie de la Vunk, actrita Dana Dembinski din serialul "Aniela", prezentatoarea meteo Magda Palimariu, Piticu din trupa Simplu, actritele Raluca Tataru si Adina Galupa, Majda, Irina Antonie si Radu Valcan.

Sala de la CinemaPRO a fost neincapatoare pentru sutele de persoane care au trait cu sufletul la gura cele mai noi aventuri ale vampirului Edward si ale muritoarei Bellei. Publicul a ras cu pofta la replicile savuroase ale personajelor, s-a temut pentru acestea si s-a lasat purtat intr-o lume fantastica, plina de creaturi supranaturale.

Cea de-a doua ecranizare a celebrei serii Amurg, "Luna Noua" depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, alaturi de Bella si Edward, care sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

Suspansul si pasiunea care au transformat "Amurg" intr-un adevarat fenomen se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in "Saga Amurg: Luna Noua", care va putea fi urmarit la CinemaPRO in perioada 27 noiembrie - 3 decembrie.

sursa: ProTv si CinemaPro.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room