sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Greseli din New Moon


A aparut filmul, deci automat fanii obsedati au vazut si greselile prezente in film..Voi le'ati observat?? Articol luat de pe Twifans si Moviemistakes, tradus de mine..
_______________________________________
Continuitate: Cand Bella se trezeste dupa cosmarul cu bunica sa, langa ea, pe pat, vedem cartea "Romeo si Julieta"..Cand Charlie vine in camera sa'i dea cadourile, cartea a disaprut, dar apare din nou dupa cateva scene..

Continuitate: Cand Edward o cheama pe Bella in padure, parul ei sta pe intins pe spate, iar in scena urmatoare parul este bagat in haina..

Camere de filmat: In lunile in care Bella trece prin depresie, la scena cand vedem camera rotindu'se, putem vedea camerele de filmat in oglinda din spatele ei..

Continuitate: Cand Alice sare pe scari sa ii ureze Bellei "La multi ani!", intre scene pozitia esarfei pe care o poarta la gat se schimba..

Continuitate: Cand Bella ajunge in La Push si iese din camioneta, lasa usa deschisa..in urmatoarea scena, usa este perfect inchisa..

Continuitate: Cand Bella sta la masa cu Mike si acesta o intreaba daca vrea sa vina cu el la un film, parul Bellei isi tot schimba pozitia~din spatele urechii, in lasat in jos..

Relevatie: Lentilele de contact purtate de vampir sunt destul de vizibile, mai ales in cazul lui Jane, in scena cu liftul..

Continuitate: Cand Alice si Bella merg in Italia, Alice poarta o esarfa pe cap si ochelari..Pe parcursul scenelor, nodul esarfei este strans diferit..

Continuitate: Cand Mike si Jacob o asteapta pe Bella in afara cinema'ului, intre scene, punga de la Burger King de langa ei isi schimba pozitia..

Continuitate: Cand Jacob isi arata prima data tatuajul, acesta este undeva sus, spre umar..In scena de la sfarsit, din padure, tatuajul apare cu 2 centimetri mai jos..

Eroare grava: Cand Bella zboara spre Italia, se arata un avion Virgin America, care zboara doar in unele orase din SUA..Avionul Virgin Atlantic face zboruri catre Europa..

Continuitate: Bella merge in Italia sa'l salveze pe Edward..Cand iese din Porsche si intreaba unde il gaseste pe Edward, ea sta in fata usii, apoi deodata apare in spatele usii..

Continuitate: Cand Bella si Edward se intorc sa plece din camera Volturilor, roba lui Edward este legata..Cand ii arata din spate, roba este desfacuta..

Camere de filmat: In ultima scena, daca va uitati la luminile de pozitie de pe masina lui Edward, puteti vedea mai multi membri ai echipei reflectati..

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room