vineri, 27 noiembrie 2009

MTV World Stage difuzeaza in premiera concertul Muse din New York!

MTV „World Stage” difuzeaza in premiera vineri, 27 noiembrie, de la miezul noptii, concertul trupei Muse sustinut la Walter Kerr Theatre din New York! Astfel ca, telespectatorii MTV au ocazia sa urmareasa unul dintre cele mai mari grupuri muzicale de rock din lume intr-un show 100% live.

„The Resistance” este cel mai nou album de studio al trupei britanice Muse, ce a fost lansat si in Romania in aceasta toamna. Albumul a fost inregistrat in nordul Italiei in cursul anului trecut si a fost produs de trupa si mixat de Mark Spike Stent.

--------------------------------------------------------

sursa: Mtv.ro

2 comentarii:

MimY spunea...

Deci vreau sa va felicit fetelor, sunteti cele mai tari :* Urmaresc si eu blogul de 2-3 saptamani si mati impresionat cat de mult iubiti blogul, si mai mult, cat de active sunteti si in timpul saptamanii, cand este scoala (in special sandra) Blogul este foarte foarte bun, dar am o nedumerire?!? De ce sandra nu e admin, din moment ce este cea mai activa dintre fete?!? e stupid, pt ca in fiecare zi vad postarile ei, dar a ramas totusi autor. Chiar ar merita sa devina admin, sincer. Dar e alegerea voastra, eu doar miam dat cu parerea. Oricum, multi pupici pentru fete! Cel mai tare blog! Go twilight-hot-news! :*

elena spunea...

multumim de urari ! Speram sa ne urmaresti in continuare.

Chat

Create a Meebo Chat Room