sâmbătă, 28 noiembrie 2009

New Moon in ziarul Evenimentul Zilei


Am vazut din intamplare o poza cu Bella si Edward in ziar si cand m'am uitat mai bine am vazut ca era si un articol despre New Moon..
_______________________________
Mii de fani ai seriei „Amurg”/ „Twilight” vor lua cu asalt cinematografele din ţară, astăzi, la premiera filmului „Lună nouă” / „New Moon”, continuarea poveştii cu vampirul Edward şi adolescenta Bella.

Peste 17.000 dintre ei şi-au asigurat un loc în sălile de cinema din malluri, rezervân duşi bilete în avans. Cu un asemenea debut, producţia are toate şansele să urce rapid în fruntea box-office- ului românesc pe 2009, deşi până la finalul anului mai sunt doar câteva săptămâni.

A strâns 72,7 milioane de dolari în 24 de ore


Lansat în America de Nord vinerea trecută, filmul a strâns 72,7 milioane de dolari în numai 24 de ore şi a întrecut recordul precedent deţinut de „Cavalerul negru”, cu 67,2 milioane de dolari.
În ceea ce priveşte weekendul premierei, „Lună Nouă” se află pe locul al treilea în topul celor mai bune încasări din istorie, cu 141 milioane de dolari, fiind întrecut de „Cavalerul negru” (158,4 milioane de dolari) şi „Spider Man 3” (151,1 milioane de dolari).
Cel de-al treilea film din saga „Amurg”, „Eclipse”, este deja în pregătire. În ciuda criticilor, care n-au ocolit nici primul film din serie (cu încasări de peste 260 de milioane de dolari, anul trecut, după ce în producţie s-au investit 37 de milioane), povestea inspirată de romanele lui Stephenie Meyer i-a sedus definitiv pe adolescenţi.

„Luna Nouă”, în regia lui Chris Weitz, e mai puţin alert, mai romantic şi, o spun aproape la unison criticii străini, la fel de superficial ca primul. Însă ingredientele care ţin în viaţă filmul, ca şi seria care l-a inspirat, rămân aceleaşi: vampiri sexy, intrigi adolescentine şi un sărut pe care cititorii lui Stephenie Meyer l-au aşteptat cale de mii de pagini.

Vampirul Edward (Robert Pattinson), împreună cu toată familia acestuia, se hotărăşte să plece din oraş, în dorinţa de a o proteja pe iubita sa, muritoarea Bella (Kristen Stewart). Bella însă încearcă să ajungă la Edward, cu ajutorul cel mai bun prieten, Jacob (Taylor Lautner). De aici începe aventura: vampirii revin în oraş.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room