vineri, 29 ianuarie 2010

Cum va arata Robert in "Bel Ami"

  
S-au facut multe speculatii pe tema noului aspect al lui Robert Pattinson cu barba aceea blanoasa. Cele mai multe voci au spus  ca barba este o necesitate in acest moment pentru Robert deoarce la inceputul lunii februarie actorul va incepe filmarile pentru "Bel Ami" in care il interpreteaza pe George Duroy. Filmul, bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Guy de Maupassant, spune povestea tanarului George Duroy, un jurnalist care ajunge in inalta societate pariziana a anilor 1890 si devine amantul unora dintre cele mai importante doamne din acele cercuri. Uma Thurman va fi sotia prietenului lui Duroy, o femeie cu multe relatii in societatea pariziana.

In carte, George Duroy este descris avand o mustata cu varfurile rasucite in sus. Desi imaginea nu imi surade prea tare, sunt sigura ca Robert va arata bine oricum pentru ca personajul sau ar trebui sa fie extrem de atragator.

Imi amintesc de Robert in filmul "Little Ashes" unde a jucat rolul lui Salvador Dali, care, de asemenea, avea o mustata lunga si excentrica. Nu m-a deranjat in acel film mustata sa, cred ca nici in acesta nu va reusi sa ma faca sa nu il mai plac pe Robert, mai ales pentru ca George Duroy va avea parte de multe scene fierbinti...


Voi ce parere aveti? Il veti mai iubi pe Robert chiar si cu mustata sau barba?

 

2 comentarii:

MARIANA RADOI spunea...

pai da, vazand barba enorma, a la Jules Verne, pe care o are...cred ca varianta 4 este cea valida....!!

Unknown spunea...

Cred ca Rob o sa aiba barba...in film..dupa cum a aparut ultima oara in public...Oricum el e frumos oricum:x

Chat

Create a Meebo Chat Room