joi, 28 ianuarie 2010

Kristen Stewart arata mai multa piele in "Welcome to the Rileys"

  
Se stie de ceva vreme ca vedeta din seria "Twilight", Kristen Stewart, joaca rolul unei prostituate minore in drama independenta "Welcome to the Rileys" si lumea astepta nerabdatoare sa vada cat de mult va dezvalui tanara actrita din “talentul” ei. "Welcome to the Rileys" a avut premiera in cadrul Festivalului de Film de la Sundance si cativa bloggeri cinefili s-au grabit sa scrie pe MySpace ca Stewart nu este deloc timida cand trebuie sa-si expuna cateva parti intime in unele scene din film.


Potrivit Trailer Park Movies's MySpace Blog, Kristen Stewart danseaza la bara intr-o fusta extrem de scurta chiar in prima scena a filmului, iar cateva minute mai tarziu spectatorii vor avea ocazia sa zareasca chiar mai multa… piele, intrucat actrita lasa sa i se vada posteriorul. La premiera productiei de duminica, 24 ianuarie, Stewart a raspuns intrebarilor reporterilor si a recunoscut ca rolul i s-a parut dificil, mai ales ca a trebuit sa se afiseze in ciorapi plasa si platforme cu toc inalt. Ba chiar actrita a marturist ca s-a si invinetit putin dansand la bara. “Am incercat sa-mi fac treaba cat mai bine. Ca sa-mi intru in rol am mers pe strada imbracata ca pentru filmare. Aratam ca o drogata”, a spus Stewart.

Regizorul filmului spune ca nu o va arata pe Stewart goala, pentru ca “filmul nu este despre o dansatoare la bara, ci despre un copil cu probleme”. "Welcome to the Rileys" o are in prim plan pe Mallory, o adolescenta cu probleme care devine dansatoare la bara si prostituata. Atunci cand intalneste un cuplu pe cale sa se desparta, Mallory este ajutata de cei doi soti, asa ca la randul ei se simte datoare sa le salveze casnicia. In film mai joaca James Gandolfini si Melissa Leo.

Sursa

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room