sâmbătă, 5 septembrie 2009

Interviu cu Burlacul Pattinson


Se pare ca Robert Pattinson nu va avea timp de el insusi pentru ca este ocupat cu industria filmelor pana in 2011.Rob care il joaca pe Edward Cullen in Twilight Saga este prezent momentan in Vancouver,Canada pentru terminarea filmarilor Eclipse.Acesta declara pentru Lainey Gossip: Daca totul merge conform programului,in ianuarie vor fi filmarile Bel Ami la Paris,timp de 3 luni.dupa care voi incepe filmarile pentru"Breaking Dawn" a spus actorul britanic.Cuvantul "vacanta" pentru el nu exista: „Am luat o saptamana liber ca sa merg sa-mi vizitez prietenul pe care pana la urma il voi uita de la atatea filmari.E o nebunie!”

4 comentarii:

Celestialtwilight spunea...

saracul rob...nu are si el o pauza normala...:(..filmari peste filmari desi noua ne pare bine cand il vedem la tv sau pe pc...

anytha ;x spunea...

mie mila de el...cred ca deabea dupa ce termina twilight saga o sa mai aibe si el niste timp liber ptr o vacanta dar nu sunt asa de sigura:))

gya spunea...

offf saracul:(nici de vacanta nu se poate bucura,asta nu mai e viata.

Sandra ღ spunea...

grea e viata de actor!! dar are si beneficii!! dar nu e burlac..toata america jtie despre el si kristen k sunt impreuna doar k nu vor sa faca publica relatia!!

Chat

Create a Meebo Chat Room