miercuri, 2 septembrie 2009

Stephenie Meyer la Vanity Fair


Stephenie Meyer este pe locul 82 la clasamentul facut de Vanity Fair:Influential Information Age Power.Iar in acest clasament este un mic articol despre cum a ajuns faimoasa.
Mai precis, este vorba despre cifrele care au consacrat-o drept "cel mai promitator tanar autor" al anului 2005 si care au facut seria "Amurg" cea mai iubita din SUA si nu numai.



6 comentarii:

gya spunea...

cu siguranta a facut istorie steph in literatura mondiala,un geniu...a reusit sa creeze niste pers si o poveste kre vor ramane in mintile si sufletele noastre,dak nu toata viata,cu siguranta mult timp:X:X:X

o iubim pe steph...in primul rand ei ii datoram tot:X:X:X:X

florykriss spunea...

sincer eu daca as putea i-as multumi personal acestei fiinte cu nijte idei super minunate..e o scriitoare desavarsita dupa parerea mea..acestea carti vor ramane intotdeauna o parte din noi..cu ele ne-am dezvoltat la maxim imaginatii..s-au facut fan ficuri pe baza ideilor unor oamenii geniali..,inspirate tot din aceste minunate carti..multumesc stephenie ca existi!

A. spunea...

p locul 82?/:
ar trebui sa fie p primul:x:X:x
Fiintza asta este super talentata:x

Celestialtwilight spunea...

felicitari stephenie..merita..sper sa o vad printre primii

ChRySs'U spunea...

chiar Adelush ... nici mie nu-mi vine sa cred ca pe 82 :( ... Steph ar trebui sa continuie seria ... din perspectiva lui Renesmee ... :-?

Sandra ღ spunea...

doar pe 82?? eu cred k ar fi meritat un loc fruntas..toata lumea adora twilight

Chat

Create a Meebo Chat Room