vineri, 4 decembrie 2009

Atracţia irezistibilă faţă de vampiri…

În “True Blood” se spune că sexul cu un vampir este un act incredibil, ce-ţi încântă simţurile aşa cum sexul cu un muritor nu o poate face niciodată.

Vampirismul este un act intim care te duce imediat cu gândul la sex din diverse motive.

Implică zone erogene precum gâtul şi gura şi acţiuni sexuale precum muşcatul şi sugerea sângelui care, în orice context, sunt acţiuni periculoase şi interzise.

Atracţia irezistibilă faţă de vampiri s-a transpus de la micul şi marele ecran direct în vieţile noastre, datorită felului în care aceştia sunt creionaţi în cărţi, seriale tv şi filme.

Află care este modelul în 6 paşi după care este construit vampirul, model ce face din el o fiinţă hipersexuală.

1. Vampirii ne incită instincte sexuale primare. Sexul cu un vampir este unul frenetic, dur şi pasional.

Prada este întotdeauna încântată de acest stil de a face sex, cu muşcături şi zgârieturi. Dominarea sexuală amestecată cu iubirea adevărată şi atracţia magnetică creează premisele unui act sexual năucitor.

Fantezia sexuală cu un vampir implică fetişuri, romantism, atracţie irezistibilă, sex pasional şi violenţă, arată foxnews.com.

2. Vampirul are adesea un rol de protector, având predispoziţia de a face bine în ciuda naturii diabolice. Femeia care se îndrăgosteşte iremediabil de el este o fiinţă pură, dar care, în prezenţa lui, îşi dezvăluie latura iresponsabilă şi sălbatică.

3. Vampirul se luptă cu pofta sa nestăvilită de a bea sânge.
Dacă nu se opreşte la timp, el poate lua viaţa prăzii sale. Frica de moarte incită majoritatea oamenilor.

În timp ce consumă sângele, victima trăieşte senzaţii extreme: îşi doreşte să i se cruţe viaţa sau să fie transformată în vampir şi să primească astfel darul eternităţii.

4. Uneori vampirul doar te amăgeşte şi te duce cu gândul la sex, dar fără să acţioneze. Te fixează cu privirea, te hipnotizează şi te transformă în victima lui.

Se creează multă tensiune sexuală, fără să aibă loc măcar un sărut între vampir şi muritoare. Aşa se întâmplă în prima parte a filmului Twilight, atunci când Bella şi Edward sunt vizibil atraşi unul de celălalt, dar sărutul dintre cei doi se lasă îndelung aşteptat.

Sexul cu un vampir se axează, mai degrabă, pe anticipare, seducţie şi pe fiorii provocaţi de potenţialul sexual.

5. Vampirul este o fiinţă liberă şi imprevizibilă. Te sperie şi te ţine în tensiune deoarece poate să apară şi să dispară într-o clipă. Cu ei nu există niciodată „dimineaţa de după”, cea care te aduce la realitate, există doar magia nopţii petrecute împreună.

6. Vampirul nu este nici viu, nici mort şi, cu siguranţă, nu este o fiinţă umană. Este însă o fiinţă nemuritoare. De aceea el sfidează realitatea. Vampirul a văzut lumea în întregime, atât spaţial, cât şi temporal şi ne poate dezvălui secretele Universului.
-------------------------------------------------
sursa: Unica.ro

2 comentarii:

elena spunea...

Doar LOL =))

Sandra ღ spunea...

omgg :)):)) Hai ca asta e buna :)) LOOOL :)):)):))

Chat

Create a Meebo Chat Room