joi, 3 decembrie 2009

Kristen Stewart, Robert Pattinson, John Travolta şi Michael Caine sunt invitaţi speciali în Lumea Pro Cinema


Pe 6 decembrie, Moş Nicolae vine cu surprize mari în Lumea Pro Cinema, iar telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele celor mai aşteptate filme de la Hollywood, de la orele 13.45, la Pro Cinema.

Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, protagoniştii filmului „Saga Amurg: Luna nouă” vor fi gazde în Lumea Pro Cinema, John Travolta şi Robin Williams vor povesti despre cel mai nou film al lor, „Vechi tovarăşi”, direct de pe covorul roşu, iar Colin Firth va divulga câteva informaţii despre viitoarele sale roluri.

Prima producţie invitată în Lumea Pro Cinema din 6 decembrie este „Saga Amurg: Luna nouă”, filmul care a stârnit o adevărată frenezie la nivel mondial şi care încă din primul weekend de la lansare a dărâmat deja recorduri la încasări. Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner îi vor introduce pe telespectatori în lumea fantastică a vampirilor şi vârcolacilor, dar vor divulga şi câteva secrete de pe platourile de filmare. În plus, cei trei au avut parte de multe surprize la filmări, pe care le vor împărtăşi fanilor adevăraţi doar în Lumea Pro Cinema.

De curând a avut loc la Los Angeles şi premiera filmului „Vechi tovarăşi”, în care John Travolta şi Robin Williams împart marele ecran. Direct de pe covorul roşu, cei doi grei ai Hollywoodului vor vorbi despre cel mai nou film al lor. Aceasta a fost şi prima apariţie din acest an la un eveniment public a familiei Travolta, de la moartea fiului lor, Jett. În plus, acesta este şi filmul în care fiica lui Travolta, Ella, în vârstă de nouă ani, îşi face debutul cinematografic.

Pentru Colin Firth, Crăciunul a venit mai devreme, iar actorul a reuşit să intre în atmosfera de sărbătoare la premierele filmului „O poveste de Crăciun”, în care joacă alături de Jim Carey, film extrem de bine primit de critici. În plus, în „O poveste de Crăciun” şi-a făcut debutul cinematografic şi celebrul designer Tom Ford, care l-a impresionat plăcut pe Colin Firth.
Tot în Lumea Pro Cinema din 6 decembrie, Carla Gugino va vorbi despre „Femei în încurcătură”, cel mai nou film al său, Sir Ian McKellen şi James Caviezel vor povesti despre serialul „The Prisoner”, iar Michael Caine, neobosit la cei 76 de ani ai săi, îi va introduce pe telespectatori în atmosfera filmului „Harry Brown”, un film realizat chiar în cartierul în care actorul a locuit în copilărie.
Multumim Ionica Stan.
Sursa: ProCinema.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room