miercuri, 2 decembrie 2009

Despre filmul Welocome to Rileys


"Welcome to the Rileys" este un film independent american regizat de Jake Scott, scris de Ken Hixon si avand in rolul principal pe Kristen Stewart, James Gandolfini si Melissa Lie. Nu a fost anuntata nicio data oficiala de premiera.
Doug Riley (James Gandolfini) si sotia sa Lois (Melissa Leo) traiesc pe jumatate de cand fiica lor, Emily a fost ucisa in urma cu opt ani. Doug are o aventura cu Vivian, o chelnerita. Lois este chinuit, pastrand un secret si o vina devastatoare pentru moartea fiicei lor.Ea s-a inchis inauntrul ei si se ascunde de lumea exterioara, relationand cu saloane de coafura care vin si acasa, cu sora ei, Harriet si cu pastorul local.
Cand Vivian moare, Doug e pierdut. Intr-o calatorie de afaceri la Baton Rouge el realizeaza ca este intr-un impas. Si intr-un club de striptease. O dansatoare de 16 ani Mallory (Kristen Stewart) ii ofera acces intr-o camera privata. O refuza dar o conduce catre apartamentul ei si de data asta, el face o propunere. Se ofera sa o plateasca cu 100$ pe zi daca ii da voie sa stea acolo un timp pana se aduna. Fara sex.Fara obligatii. Mallory nu e obisnuita sa primeasca bani fara sa faca nimic, dar in fine.
Dousg o suna pe Lois si ii spune ca nu vine acasa.
El si Mallory se fixeaza intr-o domesticitate bizara, deoarece Mallory umbla dezbracata de colo-colo si oferind sex.
Neajutorata, Lois, o femeie care nu poate merge 20 de metri pana la cutia postala, realizeaza ca trebuia sa ia masuri drastice ca sa isi salveze mariajul. Pentru prima oara in opt ani, si dupa cateva incercari esuate, ea reuseste sa ajunga la masina si sa o porneasca sper sud.
Inapoi in Loisiana, Doug face ordine in apartamentul lui Mallory si incearca sa o ajute sa faca curat si in viata ei. La urma urmei, e o prostituata minora.
Lois, cu pungile de hartie langa ea pregatite sa o ajute daca e cazul, face progrese incete dar sigure. Cand isi gaseste sotul in sfarsit traind cu o prostituata, Lois e practic consternata. Dar ca Doug, inaintea ei, ea incepe sa vada similaritati intre Mallory si Emily. Se muta si Lois. Si cei trei reprezinta o familie reunita ciudata. Dar Mallory nu vrea fraie, vrea sa aca cum vrea ea si nici nu e pregatita sa fie fiica surogat a nimanui, deocamdata.Sar scantei.
Dupa ce e batuta pana intra in spital de catre un client, Doug si Lois se grabesc sa fie alaturi de Mallory. Sunt intrebati care este legatura lor cu fata. Doar familiei ii ieste permis accesul. Lois ezita. Apoi declara ca ea si Doug sunt parintii ei.
Doug si Lois sunt in sfarsit reuniti. Lois recunoaste in fata lui Doug cum a murit fiica lor si el intelege in sfarsit de ce ea a fost atat de consumata de vina. Greutatea de pe umeri din ultimii ani dispare de pe umerii ei si se pare ca totul se leaga in final.
Dar Mallory nu va completa imaginea perfecta. E o adolescenta la urma urmei.
Exista zvonuri ca in filme, Kristen Stewart apare goala. Pun pariu ca filmul va fi un succes, nu din punct de vedere al povestii, desi mie,personal mi se pare extrem de interesanta, ci doar pentru ca Stewart nu mai are notorietatea de pe vremea filmarilor pentru acest film.
..........................................
Sursa:twifans-romania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room