joi, 3 decembrie 2009

Robert Pattinson, speriat de viaţa după Twilight


Robert Pattinson, starul din Twilight, este îngrozit când se gândeşte să îşi continue cariera de actor după terminarea seriei cu vampiri care l-a făcut celebru, din cauza presiunii pe care o exercită angajatorii - aceştia pretind audienţe uriaşe şi evoluţii artistice excelente.

Britanicul a fost "bombardat" cu oferte de când a devenit faimos în pielea personajului Edward Cullen, însă el recunoaşte că abia se obişnuieşte cu ideea că poate refuza un rol - după ani întregi în care accepta tot ce "prindea".

"Clar e cu totul altceva", spune Robert pentru MTV.com. "Ți se oferă chestii la care nici nu ai fi visat, dar asta este înfricoşător în acelaşi timp. Nu trebuie să mai participi la audiţii. Dar nu vreau să fac un film doar de dragul de a-l face. Trebuie să-ţi pui mai multe întrebări. Înainte de Twilight, mă băgam în orice proiect găseam, apoi, odată acolo, încercai să dai tot ce ai mai bun. Dar acum se pretinde de la tine să joci în film aducând nu numai avantaje financiare, ci şi o evoluţie artistică de calitate. Nu prea mai ai loc de întors. (...) E dificil şi e înfricoşător", declară vedeta.
-----------------------------------------------------------------------
Multumim Ionica Stan.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room