miercuri, 2 decembrie 2009

Interviu Melissa Rosenberg




"Intrebare: Cum ai reusit sa constrangi carti atat de lungi in filme de doua ore?
Raspuns: Am incercat sa duc personajele pe drumul emotional pe care il fac si in carte pentru ca publicul sa simta calatoria emotionala, pe care au avut-o deja acasa cand au citit cartea.

Intrebare: Ai o relatie cu Stephenie Meyer? O suni sa-i ceri parerea?
Raspuns: O sun si ii trimit mailuri tot timpul. Ea e o resursa valoroasa. O intreb orice, si ce culoare au lupii, poate nu conteaza in mod special, dar pentru mine este un detaliu de luat in seama.

Intrebare: Ai terminat de scris scenariul pentru Eclipse. Ce anume ne poti spune? Ce scene vor fi incluse in filmul acesta?
Raspuns: In Eclipse von vedea triunghiul dintre Edward, Bella si Jacob si cred ca vom vedea multa caldura intre personaje. Jacob a fost bine definit in New Moon si este un rival adevarat pentru Edward.A trebuit sa avem scena cu cortul. A fost una dintre scenele preferate ale lui Stephenie, toti trei sunt prinsi in cort, Jake ii tine de cald Bellei, iar conversatia dintre Edward si Jacob este foarte interesanta. In Eclipse avem multa actiune, abia astept sa vad asta, iar faptul ca este regizat de David Slade va fi cu siguranta o treaba minunata."
Scena cu cortul este si scena mea preferata si abia astept sa o vad jucata. Nu va fi atat de intensa ca in carte, dar Edward isi deschide sufletul in fata lui Jacob, ceea ce e foarte sensibil.
...................................................
Sursa:twifans-romania

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room