sâmbătă, 5 decembrie 2009

Breaking Dawn


E oficial! Productia "TWILIGHT SAGA:BREAKING DAWN" a primit unda verde si avem informatii noi despre auditii.A patra carte din Saga Twilight prinde radacini si va fi filmata in Portland,Oregon.Filmarile oficiale nu vor incepe pana in septembrie 2010-datele exacte pentru audieri n-au fost inca fixate.

Directorul Breaking Dawn nu a fost oficial anuntat,dar surse spun ca Gus Van Sant a semnat deja.Programul lui Van Sant se potriveste de minune,de indata ce va termina filmarile pentru "Restless"(film ce e produs de Bryce Dallas Howard si se filmeaza in prezent in Portland,pana pe 3 ianuarie 2010) inainte ca Breaking Dawn sa inceapa,si el nu este programat sa filmeze nimic altceva pana in 2011-dupa ce filmarile pt Breaking Dawn s-ar temina.

O noua companie,Sunswept Entertainment a iesit la suprafata pentru Breaking Dawn.Sunswept Entertainment a fost creata de Karen Rosenfelt,fiica lui Edward Rosenfelt.Karen Rosenfelt a fost producator pentru Twilight si Twilight Saga:Eclipse.Nu a lucrat la New Moon,dar va produce Breaking Dawn prin intermediul companiei ei.

Cel mai probabil vor avea loc auditii pentru rolul lui Reneesme Cullen,fiica jumatate vampir-jumatate om,a lui Edward Cullen si Bella Swan,la fel cum au avut loc auditii pentru rolurile lui Seth si Leah Clearwater in Eclipse.Se vor cauta persoane pentru mai multe roluri.
_____________
Sursa

Un comentariu:

Cristina spunea...

de fiecare data traduceti "directorul"...
"director" in engleza inseamna "regizor"...

Chat

Create a Meebo Chat Room