luni, 7 decembrie 2009

Cheryl Cole şi Robert Pattinson, vedetele pe care britancii vor să le sărute sub vîsc


Pe cine ai vrea să săruţi sub vîsc? Au vrut să afle răspunsul la această întrebare şi reprezentanţii aeroportului "Heathrow", din Londra. La terminalul 5 al locaţiei a fost adusă cea mai mare ramură de vîsc. Drept pentru care, peste 1.000 de persoane au fost întrebate cu cine şi‑ar dori să se sărute sub tradiţionalul simbol.

Se pare că locul de frunte în topul femeilor îl ocupă britanica Cheryl Cole, care a reuşit să strîngă 32 la sută din voturile celor chestionaţi. Artista, care şi‑a început de curînd cariera solo, a reuşit să întreacă alte frumuseţi din întreaga lume, precum Megan Fox, Angelina Jolie sau Kelly Brook.

De cealaltă parte, britanicele optează pentru Robert Pattinson, în proporţie de 28 la sută. Din urmă, încearcă să îi facă faţă cu greu vedetei din "Twilight", Daniel Craig, în timp ce George Clooney şi partenerul de viaţă al Angelinei Jolie, Brad Pitt, se află pe ultimele locuri.

Multumim Ionica Stan!
-------------------------------------------------------------
Sper ca reusesc sa fiu destul de activa pe blog.

5 comentarii:

anny ^.^ spunea...

eu votez pentru Rob!!!

Fanny spunea...

e usor sa dai copy si paste. sincer, mie mi se pare de prost gust sa pui interviuri care nici macar nu sunt ale tale. pe blogul asta am mai vazut ceva articole publicate de "mareata" sandra(ca sa zic asa-ea e cea mai speciala de pe acest blog, din cate miam dat eu seama din formularile si postarile ei). in rest, multi pupici, fetelor. asta e esingura mea opinie negativa, ca sa zic asa.

Fanny spunea...

. si inca ceva. sandra chiar ar merita sa fie facuta admin, dupa cum zice si sondajul

Ionica Stan spunea...

noi la serviciu am impodobit un brad (ca in fiecare an) si sub maretul braf Raiffeisen sta o poza cu Robert pentru ca toata suflarea feminina din departament este innebunita dupa Rob :)) Cred ca va voi trimite o poza zilele urmatoare

elena spunea...

abia astept :))

Chat

Create a Meebo Chat Room