miercuri, 27 ianuarie 2010

Interviu cu Julia Jones pentru "The Boston Globe"


Julia Jones, care joaca rolul lui Leah Clearwater in viitor film "Eclipsa", a discutat cu Meredith Goldstein de la ziarul "The Boston Globe" despre filmul care se va lansa in iunie. Am tradus o cateva fragmente din interviu:
"Julia Jones o interpreteaza pe Leah Clearwater, singurul varcolac de sex feminin din haita, o femeie tanara si nefericita care este blestemata cu povara de a-i auzi gandurile fostului ei iubit - care s-a indragostit de altcineva. Jones explica faptul ca portretul detaliat facut de Meyer lui Leah a ajutat-o sa se indragosteasca de personajul supranatural.

"De obicei cauti in scenariu orice indiciu poti - in general, aceastea sunt succinte pentru ca nu este proza - dar, in acest caz, exista 3.000 de pagini de detalii.'' Julia vorbeste cu admiratie despre colegii sai de platou: "Chiar admir capacitatea [lor] de a face fata tuturor lucrurilor'', spune Jones. "Este meseria lor si o trateaza ca atare. Prin nu stiu ce motiv - chiar si Taylor care are doar 17 de ani - ei inteleg asta. Sunt atat de implicati.''
Traducere proprie de la sursa si sursa.
  

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room