duminică, 6 decembrie 2009

Interviu cu Kristen pentru MTV


MTV:Kristen,ai spus in trecut ca New Moon e un film greu de filmat.Dar acum ca e gata,a meritat efortul?
KS:M-am distrat de minune la acest film.A fost foarte intens,doar datorita povestii.Merge intr-o directie complet diferita.Noi subminam primul film.Am fixat o idee a iubirii si practic spunem personajului principal ca s-a inselat.Si e ceva de genul,"Unde v-a ajunge povestea noastra acum ca Edward nu mai e?"Asta imi place de fapt la New Moon,ca vezi cum fata isi revine singura,si pana isi da seama de decizia facuta de a petrece eternitatea cu un vampir,o vedem in starea asta.E ca,"Ok,esti destul de matura ca sa stii.Ti-ai trait viata."Se dezvolta.

MTV:Ce parere ai despre atentia acordata de media ce vine fiindca faci parte dintr-un film ata de popular?Devine din ce in ce mai usor sa te descurci?
KS:M-am mai acomodat cu asta.Si cu toate barfele,sunt vizibil false pentru mine.Chiar inainte de a deveni o parte din asta,e ca un show,e ca un ridicol show.Nu ma deranjeaza;nu o iau personal.

MTV:In New Moon, o vedem pe Rachelle Lefevre pentru ultima data ca Victoria.Ai terminat de filmat Eclipse.La ce sa ne asteptam sa vedem la Bryce Howard,preluand rolul?
KS:A fost foarte bine sa lucrez cu ea.Bryce e inspaimantatoare.Ea e ciudat de draguta de asemenea,asa ca e ciudat sa o vezi cum isi schimba atitudinea.Pentru Bella,Victoria reprezinta o frica permanenta-chiar si atunci cand Victoria nu e prin apropiere,ea e speriata ca s-ar putea intoarce.Bryce e asa o buna actrita si a fost foarte usor sa ma las speriata de ea.

MTV:Fanii au ceva indoieli in legatura cu Chris Weitz cand a fost prima data anuntat ca regizor New Moon,dar desigur ca a fost capabil sa-i multumeasca.De ce crezi ca a fost tipul potrivit pentru exact aceasta carte din serie?
KS:Cred,ca sa fii un bun regizor,trebuie sa fii o buna persoana si trebuie sa-ti pese de oameni.Si nu cunosc o persoana mai potrivita.Nu puteam face asta daca nu ma simteam confortabil intr-un spatiu sigur-si el mi-a oferit toate astea.
__________
Sursa

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room