marți, 22 iunie 2010

Cel mai iubit dintre vampiri: Robert Pattinson - cele mai recente barfe

Nebunia creata de fenomenul Twilight Saga capata din nou valente grandioase, deoarece in curand se va lansa cea de-a treia serie: “Eclipse”. Premiera este asteptata cu nerabdare deoarece promite mai multa adrenalina, actiune, si nu in ultimul rand, scene cat mai palpitante care-l au in prim plan pe Robert Pattinson.
 Desi a mai avut si alte roluri notabile, vampirul Edward Cullen l-a transformat pe Robert intr-unul dintre cei mai sexy actori ai momentului. Redactorii ivillage ne informeaza cu privire la ultimele noutati din viata lui.

Cu siguranta va intrebati de la cine a mostenit Robert acel farmecul irezistibil care a innebunit nu doar adolescentele de 15, 16 ani. In ciuda faimei dobandite, acesta pastreaza inca o legatura stransa cu familia sa, dovedind acest lucru in interviurile oferite.

Invitat la emisiunea lui Jay Leno, actorul a marturisit ca tatalui sau ii datoreaza multe tabieturi galante. Recent, acesta i-a trimis un mail prin care ii dezvaluia cel mai romantic gest, indubitabil, de o adevarata noblete: “Saruta mana unei doamne, este foarte romantic si rafinat. Ofera-i mana, o bautura si, la sfarsit, sarutul. Eu asa am impresionat-o pe mama ta”. Asadar, se pare ca Robert si-a insusit foarte bine lectia bunelor maniere. Poate de aceea este extrem de precaut cand trebuie sa vorbeasca idila dintre el si colega lui de platou.

sursa: Kudika.ro, Vampires Crib

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room