luni, 21 iunie 2010

Fan Fic'uri

LATER EDIT:
~ Cap 6 si 7 din "The Wedding" tradus de Middle-Princess -- aici & aici
~ Cap2. din "Ochi de pisica" by Yasmina & Jane -aici (Perspectiva Bellei)
-------------------
~ Bianca scrie fic'ul "Miracle of Love" -aici
Prefata: Sa pierzi pe cel pe care il iubeste e greu, raman amintiri dureroase imprimate in mintea ta si te fac sa actionezi bizar. Cand pierzi pe cineva, doar pt ca a venit timpul ca ei sa plece, te doare, dar in timp te vindeci. Cand cineva te paraseste doar pt ca iti vrea tie binele si pt a te proteja, esti trist dar totodata te simti iubit deoarece ei sunt dispusi sa faca orice, doar pt binele tau.
Dar cand persoana pe care o iubesti cel mai mult, iti spune ca el nu simte aceleasi sentimente, te raneste, iti sfarama sufletul si te lasa goala, parasita. Un nimeni neacceptat si nevrut de restu`. Un nimeni, care va iubi mereu.Te prabusesti. Asa am fost si eu cand m-a parasit, si acum ca s-a intors, m-a distrus si mai mult.Numele meu este Isabella-Marie Swan, si am fost distrusa.

Buna! In primul rand va doresc vacanta fericita tuturor! Si in al doilea rand vreau sa-mi cer scuze ca nam mai postat de atata timp deoarece am avut niste probleme de familie, iar luni am plecat la tara si abia azi m-am intors. Iar acum sa continuam cu fan ficurile. Stiti voi, daca aveti fic'uri noi sau continuari le trimiteti pe ladyjoanne21@gmail.com

CONTINUARI:
~Cap. 21 si 22 din "O alta viata" by Alexa- aici
~Cap. 8 si 9 din "Doua Iubiri" by Marymar- aici
~Cap. 2->4 din "Prezenta Singuritatii" by Mikyutza- aici
~Cap. 15 si 16 din "Suprematie" by Cezi- aici
~Cap. 30 din "Impenetrable to Pain" by Angeladry- aici
~Cap. 4 din "Umbrele Trecutului" by Andreea -aici
~Ultimul capitol din "Hazard Game" by Krisz -aici
~Cap. 14 din "Strigat Rebel" by Ramona -aici
~Cap. 12 din "Printre Umbre" by Ramona- aici

FAN FICURI NOI:
~Madelynne & Paper Doll au inceput sa scrie impreuna un fan fic "We are" - 8 capitole aici

Rezumat: Bella sufera enorm dupa moartea parintilor si rapirea fratelui ei si numai este cea care a fost inainte:vesela,sociabila..ci s-a inchis in ea.Edward se muta in Forks din New York unde a fost antrenat pentru a fi spion.Pe parcurs cei doi se indragostesc,iar Bella redevine ce a fost datorita lui.
---------------------------------
~Tot Madelynne scrie fan ficul "Our love is impossible" - 14 capitole aici

Rezumat: Bella…o simpla fata,fara prieteni si care nu stie nimic despre ea,cu exceptia numelui.La inceputul noului an scolar,primeste un coleg de camera,Edward,de care se indragosteste…si totusi ceva este ciudat la ea.
---------------------------------
~ Din nou Madelynne, dar de data asta impreuna cu LadyYo au scris 2 capitole din Heroes -aici
Rezumatul: Anna si Andrew la prima vedere sunt niste adolescenti normali cu vise si aspiratii marete dar ei ascund un mare secret acela ca fiecare poseda cate o putere magica..si desi pare imposibil nu sunt singurii „ciudati” asa cum le spun oamenii.La inceput cei 2 nu se vor suporta si vor fi indiferenti unul cu altul dar incet-incep apare o iubire pura si arzatoare.
--------------------------------
~Bella are un fan fic pe nume "Blood Story,Miriam's Story" -aici prologul si I capitol

Rezumat: Vampirul Lesher,noul proprietar al Iubitilor Nopti,fosta Gazeta de Dimineata,scrie in rubricile de dimineata povestilor altor vampiri,terminand cate o poveste pe an.El isi incepe planul,cu Miriam,o vampiroaica din lumea veche de 8000 de ani,care,in urma cu ceva timp s-a oferit sa-i spuna poveste vietii ei.O poveste despre viata,depsre ce inseamna sa fi om si ce insemna sa fi vampir.Despre viata de dupa moarte si iubire.
---------------------------------

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room