miercuri, 23 iunie 2010

Fanii noului film din saga Amurg asteapta cu nerabdare "Eclipsa"

Am vazut aseara la stiri acest material si abia am asteptat sa il puna si pe site.


A inceput numaratoarea inversa pana la lansarea noului film din saga Amurg. Si ca sa fie siguri ca nu le-o iau altii inainte, sute de fani s-au mutat in fata cinematografului din Los Angeles.

Dorm in corturi de doua zile, chiar daca premiera mult asteptata este abia miercuri seara. Vor sa-si vada idolii, pe Kristen Stewart si Robert Pattinson, actorii din rolurile principale.

Iar saga "Amurg" n-a ajuns inca la sfirsit. Producatorii planuiesc inca doua filme despre vampirul Edward si iubita lui, Bella.

In Romania, noul film din serie, "Eclipsa", va ajunge pe 2 iulie, distribuit de MediaPro.

Primii cumparatori de bilete pentru filmul "Saga Amurg: Eclipsa", vor putea castiga obiecte promotionale, incepand de vineri.

Castigurile se vor afla pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la campanie. Printre sutele de premii originale Eclipsa se numara: bratari Eclipsa, brelocuri si bratari cu Jacob sau Edward, postere de film si brelocuri norocoase Wolf Pack.

Acestea pot fi castigate, in limita stocului disponibil, in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cityplex (Constanta), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza).

In cea de-a treia ecranizare a celebrei serii "Twilight/ Amurg", "Eclipsa", raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

sursa: protv.ro , Twifans

4 comentarii:

lucy spunea...

si io am vazut stirea asta aseara si am inceput sa topai prin casa:))

Adia spunea...

Eu am primit un poster :D

elena spunea...

De unde?:O

elena spunea...

aaa! Am inteles Ce tare:X

Chat

Create a Meebo Chat Room