miercuri, 23 iunie 2010

Interviu cu Kris, Rob & Tay pentru EW

Entertainment Weekly va publica in urmatorul numar ce va aparea in 25 iunie un interviu cu Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner.

EW: Buna veti filma ambele parti din Zori de zi, deasemenea ati semnat pentru aceasta franciza inainte ca Zori de zi sa fie scris. Cand ati citit cartea v-ati gandit cum va fi filmul?
Kris: Da, bineinteles. Cum va fi Renesmee? Cum va fi copilasul mic ce va alerga pe aici
Rob: (rade) Copil mic cu dinti
Kris: Da, dar cred ca va fi bine. Unul din principalele obiective ale seriei este ca Bella trebuie sa fie matura ca sa poata lua decizii importante si pana la urma le ia. În a patra parte va deveni soţie. Va fi o mama. Acesta va deveni un adult şi un vampir. Şi eu sunt foarte incantata sa citesc asta.

EW: Unele persoane vad "Zori de zi" ca  pe un motiv pro-viata, deoarece Bella decide sa aiba un copil chiar daca isi pune in pericol propria viata. Nu te-a deranjat sa citesti asta in carte?
Kris: Nu, pentru ca are sens. Nu a vrut sa-si abandoneze copilul, este ca si cum incearca sa tina ultimul lucru pe care ar trebui sa-l lase. Doar dupa ce ea si Edward au dormit impreuna doar o noapte ea spune: "Oh, as putea sa fiu om mai mult timp"
Rob: Cred că există oameni care inventeaza toate aceste lucruri doar pentru că asa pot edita pagini de Twilight în publicaţii renumite precum New York Times. Chiar Stephenie Meyer spune că nu înseamnă nimic. Ea se bazează pe un vis.

EW: Filmul "Zori de zi" este ultimul din serie. Cum va simtiti cand vedeti ca ajungeti la final?
Kris: In termeni de filmare suntem extenuati. Vom fi gata pentru luna martie
Taylor: Este foarte ciudat, ultima zi de filmare, ultimul film.
Kris: Deasemenea va fi trist. A fost una dintre cele mai nebune si dulci experiente ca un actor, un caracter poate continua mult timp.
Taylor: Cred că este foarte ciudat ca se termină.
Kris: Va fi ca un capitol ce se incheie.
Taylor: Un capitol minunat.
Kris: Voi fi de genul "Dar, stai, exista o scena ..."

Traducere personala de pe Brand Heroin

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super tare interviu...si eu sunt foarte trista ca se va termina ...vreau sa mai fie inca 100000..00 dde filme si cartzi twilight saga sunt complete inebunita:D

Chat

Create a Meebo Chat Room