joi, 24 iunie 2010

Robert vorbeste despre Eclipsa, Kristen, dragoste si petreceri cu revista "Grazia"

Despre Eclipsa:
Nu cred ca acest film este doar pentru fete. Există mai multe acrobatii şi lupte în Eclipsa. Baietilor le plac, nu?Oameni cred că filmele romantice sunt doar pentru fete. Oricine care este îndragostit poate găsi ceva in aceste filme. Filmul nostru pare foarte realist. Eu cred că Eclipsa va fi foarte interesant pentru toată lumea.

Despre Kris:
Ceea ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca nu s-a lasat ametita de presa si fani. Este foarte inteligenta pentru varsta ei si cu fiecare film se maturizeaza mai mult. In timpul filmarilor Eclipsa mi-am dat seama ca ea s-a maturizat mult si s-a transformat intr-o femeie adevarata. Si bineinteles, e mult mai usor sa lucrezi cu persoane cu care ai mai lucrat impreuna. Noi ne intelgem fara cuvinte, pot sa-i spun ei toate problemele mele. Dar nu am de ce sa o fac, pentru ca ea e in aceeasi situatie ca si mine. Kristen chiar se preocupa pentru mine si ii sunt recunoscator pentru asta. Ea este persoana cea mai cinstita si mai originala pe care am cunoscut-o. Din pacate la Hollywood aceste calitati nu sunt prea populare. Toata lumea se gandeste doar la beneficiul lor, dar este atat de bine sa poti cunuaste pe cineva asa cum este Kristen. Ea intodeauna asculta si da sfaturi bune.

Despre dragostea eterna:
Aceasta idee mi se pare ciudata, trebuie sa fie asa de plictisitor sa stai cu cineva toata viata (rade).

Despre petreceri:
In Londra nu aveam nicio problema sa ies in localuri cu prietenii mei. Este un pic diferit in LA. Aici e destul de creu sa convingi pe cineva sa mergeti intr-un bar in timpul saptamanii.

Traducere personala de pe LNM, interviul il puteti gasi in engleza aici

3 comentarii:

Allinutza spunea...

Vad ca traduceti foarte multe interviuri. Foarte frumos. Oferiti informatii pe intelesul tuturor si apreciez. Pacat ca altii nu stiu sa faca asta. Ciar daca nu comentez prea des, sa stiti ca respect munca.

*Ioana spunea...

multumim Allinutza !

Alissu' spunea...

asha e .. multa lume e la fel

adica am auzit pe foarte multa lume zicand wow twilight hot news si ca fetele de acolo chiar muncesc sa-si faca propriile stiri dar intra citesc si atat
de fapt si eu sunt la fel :">

dar pe cuvant de cercetas ca am sa imi zik si parerile in commuri de acum :))

Chat

Create a Meebo Chat Room