duminică, 6 decembrie 2009

Posibili regizori pentru Breaking Dawn


Chiar daca inca nu este confirmata, cea de-a 4 parte a sagai Twilight este asteptata cu sufletul la gura de toti fanii. Moviefone a facut o lista de 5 regizori care ar putea face Breaking Dawn.

1. Tim Burton- are o pasiune pentru dragostea gotica ("Sweeney Todd", 'Corpse Bride", "Beetlejuice") iar imaginatia lui intrece multe altele. Pana si Jamie Campbell Bower si Ashley Greene au crossed fongers pentru el.

2. Catherine Hardwicke- a inceput saga si ar fi frumos sa reuneasca cast-ul pentru a trage cortina. Cu toate acestea, nu are experienta in efectele speciale (care in Twilight nu au fost numeroase), iar Breaking Dawn e plin.

3. Peter Jackson- foarte cunoscut pentru megasuccesul "Lord of the Rings", este un maestru in spatele obiectivului. Abilitatea sa de a transforma o simpla conversatie intr-o scena detaliata este perfecta pentru filmul cu numarul 4 sin saga. Background-ul lui Jackson in genul fantastic ar face transformarea Bellei o adevarata capodopera.

4. Quentin Tarantino- stilul sau imbina sangele cu umorul, captivand astfel mintile audientei. Tarantino este modelul off-the-wall de regizor, dar poate asta e ceea ce Breaking Dawn are nevoie.

5. Len Wiseman- nu este clar strain de povestile vampir vs. varcolac ("Underworld"), iar afinitatea lui pentru lumea benzilor desenate poate fi de ajutor. Ar putea sa isi potoleasca putin partea intunecata pentru adolescentii din audienta.
_______________
Multumim blogului Twilightsaga.ro

3 comentarii:

Fan--Twilight--Hot--News spunea...

ok am inteles sandra cu regizorii si bla bla bla :)):)):)) da tu cand devi admin??????? asa, de curiozitate ;)) ca sondajul ala dureaza muuult si bine. Deci?????

Anonim spunea...

buna intrebare, si eu vreau ca sandra sa fie admin ca din cate vad ea mereu are timp pt blog, chiar daca este scoala sau vacanta, bv sandra, tineo tot asa ;))

carina sos spunea...

woow deci azi avem 5 luni de knd este blogul pe lume:X.Bebe nostru are 5 luni:X

Chat

Create a Meebo Chat Room