joi, 24 iunie 2010

Robert Pattinson si legatura sa cu Dracula

Potrivit Ancestry.com, actorul britanic in varsta de 24 de ani, Robert Pattinson, este legat de "viata reala a lui Dracula" din secolul 15 din Transilvania, liderul Vlad III Dracul, alias Vlad Tepes, care a constituit sursa de inspiratie pentru "Dracula" lui Bram Stoker.

Fara nici un mit sau magie, gasim vampiri si in viata lui Pattinson, facand istorie prin faptul ca joaca pe marile ecrane, a declarat genealogul Anastasia Tyler.

Linkul aparent a fost facut pentru a descrie relatiile lui Pattinson si Tepes cu familia regala britanica.
R.Pattz este este var foarte indepartat cu printii Harry si William, iar Tepes este un unchi indepartat.
Coincidenta face ca autorul seriei Twilight Saga, Stephenie Meyer, este ,de asemenea , legata de familia regala britanica, avand astfel putin din sangele lui Vlad .

Si aceasta nu este prima ciudatenie aparuta pe site-ul Ancestry.com.
Se pare ca Emma Watson, cea care ii da viata Hermionei Granger, este ruda cu o vrajitoare din anul 1592 din Anglia.

Bine, aceste lucruri pot parea hilare şi scandaloase. ( Si trebuie verificat acest site Ancestry pe internet) Cu toate acestea, coincidenţă sau nu, Robert este Edward. Este foarte potrivit pentru rol. Nu exista un actor mai bine conceput decat Robert Pattinson pentru rolul lui Edward Cullen.

PS: Nu stiam exact despre ce este vorba in articol, dar cand am inceput sa traduc m-am pierdut printre atatea rasete. Este incredibil ce ar inventa unii oameni pentru a-si face reclama. Hai sa spun si eu ca am un vecin pe nume Edward Cullen si sa falsific un buletin si sa vi-l arat. Cum ar fi? Incredibil.....

Traducere personala de pe Twifans.

3 comentarii:

Anonim spunea...

yeahh, right! probabil datorita sangelui lu' vlad tepes joaca rob rolul atat de bine al unui vampir!!

**Roxana** spunea...

eu sincer prima data m-am uitat la tag-uri sa vad daca e vreo barfa romaneasca....Robert ruda cu Vlad Tepes? hahaha daca ne cautam stramosii toti suntem rude intre noi pana la urma

tia spunea...

cred ca suna nebunesc dar mie mi-ar conveni sa fie adevarat sau macar rob sa creada asta.poate ca ar veni in romania "pentru ca de acolo s-ar trage" sau ceva de genu:))(gata acum sunt oficial o ticnita:)) )

Chat

Create a Meebo Chat Room