vineri, 5 februarie 2010

Catherine Hardwicke la "Heart for Haiti"

Sunt sigura ca va era dor de ea. Dupa esecul din New Moon, cred ca v-ati convins ca nimeni nu poate avea o viziune la fel ca a ei pentru Twilight Saga.
Catherine s-a implicat si ea in ajutorarea victimelor din Haiti.
sursa: Brand Heroin

7 comentarii:

Unknown spunea...

Da si mie imi era dor de ea...Bravo ei!!Imi pare bine ca s-a implicat si ea;)

Ada spunea...

multe vedete s-au implicat in acest proiect..bravo lor..

Gya spunea...

ee nu zic ca,Catherine a facut ca twilight sa fie perfect.nu prea a respectat cartea dar totusi p mn ma atrage mai mult ca new moon:D

anna spunea...

nu cred ca exista un regizor mai prost ca ea.
daca nu era coloana sonora superba in twilight si daca echipa care se ocupa de procesare nu face o treaba asa buna se alegea praful de "viziunea ei" de 2 lei.
mai vedeti si voi dvd-urile cu scenele captate de ea si convingeti-va! (cum aratau la filmare si cum arata in film, iar scenele taiate erau penale, ce bine ca le-au taiat, si ce mandra era ea de ele..groaznic)
dar de la copii de 13 ani nu ma astept sa stie ce e ala un regizor bun si unu prost. mai vedeti si alte filme, nu v-ar strca ceva cultura cinematografica, daca tot va dati cu parerea cand nu stiti

anna spunea...

cand ai un blog twilight esti impartial. sunt fani care considera new moon mai bun iar tu te trezesti comentant contrariul pe nepusa masa.
eu zic sa fiti mai atente la astfel de lucruri

Gya spunea...

eu nu inteleg dc esti asa revoltata?daca fetei ii place mai mult twilight care e prob?

Anonim spunea...

am mai vazut filme facute de tanti asta, tot naspa le-a regizat.
nu degeaba au dat-o afara cei de la summit dupa ce e facut twilight :p (a, pardon de fapt a zis: nu e nevoie sa ma concediezi, imi dau singura demisia)
doar gura ce e mare de ea :))
partea buna e ca in cazul asta nu o sa mai apuce sa strice alt film twiligt, partea naspa e ca new moon a trebuit sa fie construit peste ce a facut ea (viziune proasta, efecte ieftine, actori de 2 lei)

Chat

Create a Meebo Chat Room